Akdeniz Üniversitesi 20 Madalya Kazandı

Haberler29 Kasım 2013

Akdeniz Üniversitesi Muaythai takımı, “Antalya Muaythai 1. Etap Kulüpler Arası Büyükler Şampiyonası”ndan madalyalarla döndü.

16 – 17 Kasım 2013 tarihlerinde, Antalya Döşemealtı Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonada Akdeniz Üniversitesi Muaythai takımı; kızlar ve erkekler de 7 altın, 5 gümüş, 8 bronz madalya ile takım halinde de büyükler kategorisinde 1.’lik kupası kazandı.

Şampiyonadan madalyalarla dönen öğrenciler için Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Mavi Spor Salonu’nda ödül töreni düzenlendi. Törene; Akdeniz Üniversitesi Genel Sekreteri Bahadır Kerimoğlu, AÜ Genel Sekreter Yardımcısı Güler Çiğdem ile AÜ Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Aydın Özdemir ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Mustafa Ünlü katıldı.

Törende, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Akdeniz Üniversitesi Genel Sekreteri Bahadır Kerimoğlu, “Başarılarınız bizim için her zaman önemli ve bu başarılarınızdan gurur duyuyoruz. Her alanda olduğu gibi spor alanında da başarıyı yakalayan Akdeniz Üniversitesi olarak başarılarınızın daim olmasını diliyorum” dedi.

Başarıyı sağlamanın zor, başarıyı sürdürmenin daha da zor olduğunu vurgulayan Kerimoğlu; “ Önemli olan başarıyı katlamak ve sürdürülebilir olmasını sağlamak. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu başarılarımızdan daha büyük başarılar kazanacaksınız. Hepinizi gönülden tebrik ediyorum” diye konuştu.

Tören; madalya ve kupa kazanan sporcularla hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.