Cumhuriyet, Demokrasi, Sevgi Buluşması

Haberler27 Ekim 2015


Muratpaşa Belediyesi, Cumhuriyetimizin 92. yılını; Konyaaltı Varyant’tan başlayacak fener alayı, ardından da Cumhuriyet Meydanı’nda İlke Türkdoğan-Tayfun Talipoğlu şiir,türkü dinletisi ve Volkan Konak konseri ile kutlayacak.


Fener alayı

29 Ekim Perşembe günü saat 18.00’de, Konyaaltı Varyant’ta fener alayı ile başlayacak kutlamada, vatandaşlar; Türk Bayrakları ve meşalelerle Cumhuriyet Meydanı’na yürüyecek.
 
Volkan Konak konseri

Türk Halk Müziği sanatçısı İlke Türkdoğan ve gazeteci Tayfun Talipoğlu’nun, ‘Cumhuriyet ve sevdaya dair şiirler-türküler’ dinletisi ile başlayacak olan Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalar, Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Volkan Konak konseri ile sürecek.
 
Başkan Uysal’dan davet

Ülkemizin, bulunduğu coğrafyada; Cumhuriyet ve Cumhuriyet kazanımları ile olumlu anlamda farklılaştığına dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “İçinde bulunduğumuz coğrafyada yaşananlarını dikkate aldığımızda önemini bir kez daha olarak anladığımız, Cumhuriyetimizin 92. yılını coşkuyla, Antalya’da yaşayan tüm komşularımızla birlikte kutlamak istiyoruz” dedi.