Selfy ile Kampüslerde Festival Etkinliği Artıyor

Haberler09 Mayıs 2024
Türk Telekom'un gençlerin her anına değer katan gençlik markası Selfy, birbirinden özel etkinlikleri öğrencilerle buluşturmayı sürdürüyor İSTANBUL (AA) - Türk Telekom'un gençlik markası Selfy, özgür ve keyifli dünyasını, müzik ve sporla üniversite kampüslerine taşıyor.

Şirketin verdiği bilgiye göre, "Her Anın Sponsoru Selfy Kampüste" temasıyla düzenlenen Türk Telekom Selfy Fest’24, bu yıl 16-30 Mayıs tarihleri arasında Erzurum, Antalya, Eskişehir, Isparta ve İzmir'de gerçekleştirilecek. Festival kapsamında, Mert Demir, Fatma Turgut ve Gripin gibi sevilen sanatçılar üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek unutulmaz performanslar sergileyecek. Ayrıca, DJ performansları ve üniversite kulüplerinin müzik gruplarının sahne alacağı festivalde gençler, keyifli anlar yaşayacaklar.

Selfy Fest’24, konserlerin yanı sıra basketbol müsabakaları, oyun turnuvaları, sürpriz hediyelerin dağıtılacağı yarışmalar ve birbirinden heyecanlı aktivitelere ev sahipliği yapacak. Gün boyunca devam edecek etkinliklerle gençler, keyifli vakit geçirecekler.

Festival kapsamında Türkiye Basketbol Federasyonu'nun desteğiyle düzenlenecek olan "Selfy3X3 Basketbol Turnuvası" da büyük ilgi görecek. Üç kişilik takımların katılacağı turnuva, üniversiteler arasında büyük bir rekabet ortamı oluşturacak. Turnuvada birinci olan takım ile en iyi ikinci takım, İzmir Ege Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek büyük finalde mücadele edecekler. Finalin galibi ise, Türk Telekom tarafından ağırlanarak A Milli Basketbol Takımı'nın İstanbul'da oynayacağı bir maçı izleme şansı elde edecek. Selfy3X3 Basketbol Turnuvası'na katılım için kayıtlar, üniversiteler ve "https://www.selfy.com.tr/" adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Festival programı şu şekilde:

16 Mayıs Perşembe: Erzurum Atatürk Üniversitesi 21 Mayıs Salı: Antalya Akdeniz Üniversitesi 23 Mayıs Perşembe: Eskişehir Anadolu Üniversitesi 28 Mayıs Salı: Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi 30 Mayıs Perşembe: İzmir Ege Üniversitesi