Turistler Antalya’yı Tek Kart ile Keşfedecekler

Haberler19 Ocak 2023
Antalya'nın tüm ayrıcalıkları tek kartta turistlerin hizmetine sunulacak. Turizmin başkenti Antalya, her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Doğal, tarihi ve coğrafi güzellikleri ile Türk Rivierası olarak kabul edilen kent, Antalya Tourist Card uygulaması ile ziyaretçilerin seyahatlerini daha konforlu hale getirerek, tatilleri boyunca yanlarında oluyor. 


ANTAB ve Antalya Büyükşehir Belediyesi himayesinde, Turist Destek Hattı ve Antalya.com.tr, güçlerini birleştirdi. Antalya'da turistlere sunulacak tüm ayrıcalıklar, tek kartta toplanacak. Antalya Tourist Card ile ziyaretçiler Antalya'yı daha kolay keşfedecekler.

Özel Ayrıcalıklar ve Avantajlar Tek Kartta 

444 2103 7 / 24 Turist Destek Hattı hizmetleri olan, ‘Mobil Uygulama’, 7 / 24 6 dilde Turist Destek Hattı, ‘Çözüm Masası’, ‘Turizm Elçileri’, Antalya Tourist Card’ın hizmetleri arasında yer alacak. Ayrıca turistler kart ile Antalya Ulaşım A.Ş. araçlarında ulaşım imkanı, PARAM Kart aplikasyon ve özel indirimler, etkinlik takvimi ve festivaller, 7 / 24 hizmet veren turist enformasyon ofisleri hizmetlerinden de faydalanırken; eğlenceye dair her yerde, özel avantajlar sağlayacaklar. 

Antalya Tourist Card ve Mobil Uygulaması partneri Antalya.com.tr sayesinde, kentin merkez ve tüm ilçelerindeki koyların, müzelerin, antik kentlerin ve Antalya’nın gezilmesi gereken her noktasının 4 dilde anlatımı ve ulaşım yolları tanıtılacak. Şık tasarımı ile dikkat çeken kartı, turistler unutulmaz Antalya tatilleri sonrasında, bir anı olarak da saklayabilecekler.