'Bir Daha Çal Sam' Antalyalıları Kahkahaya Boğdu

Haberler22 Kasım 2013
1.9B OKUNMA
Paylaş

ANTALYA Devlet Tiyatrosu (ADT), yeni sezonun ilk eseri 'Ayakta Durmak İstiyorum'un ardından Woody Allen'in yazdığı, Barış Eren'in yönettiği 'Bir Daha Çal Sam' adlı eseri sahneye koydu. Merakla beklenen ve komediye yeni bir boyut kazandıran oyunun prömiyeri, Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. İzleyenleri neşelendiren, kahkahaya boğan eser, alkış yağmuruna tutuldu.

Öğretmenlere Ücretsiz

ADT'nin sezon içinde prömiyerini yaptığı üçüncü iddialı oyun olan ve izlenme rekoru kırması beklenen 'Bir Daha Çal Sam', 22, 23, 27, 28, 29 ve 30 Kasım tarihlerinde de tiyatro severlerle buluşacak. Yaşamın bireye yüklediği zorlukların, kişisel komplekslerin, yüzleşme korkusu ve zaafların, kaygıların işlendiği oyun, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmen ve aileleri için ücretsiz izlenecek.
 
Meltem 'Linda', Mayadağ 'Allan' Oldu

Oyunda Sedat Mayadağ (Allan Felix), Meltem Gülenç (Linda Christi), Gökhan Tüzün (Dick Christi), Gözen Müftüoğlu (müzedeki kız), Murat Bölük (Humphrey Bogart), Gökçehan Yazıcı (Nancy) rol aldı. Eseri Türkçeye Barış Eren çevirdi, dekor ve kostüm tasarımını Yıldız İpeklioğlu, sahne ışığını da Namık Gürsoy hazırladı. Rejisör yardımcılığı görevlerini ise Senem Şahin, Gökçehan Yazıcı üstlendi.


 Oyunlar Turneye Çıktı

ADT Müdürü Selim Gürata, Antalya Devlet Tiyatrosu'nun 17 kişilik profesyonel oyuncu kadrosuyla son iki yılda 8 büyük oyuna imza attığını, dev bir tiyatroya dönüştüğünü belirtti. Gürata, 22 Ocak Çarşamba akşamı da 'Yalancı' adlı yeni bir eserin prömiyerinin gerçekleşeceğinin müjdesini verdi. Gürata, "Kurtuluş adlı oyunumuz, Malatya, Elazığ ve Antep turnesine çıktı. Aralık başında da Rize, Ordu illerinde sergilenecek. Oyunlarımız Türkiye'nin her ilinde izlenecek" dedi.


1.9B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!