Turizmde E-Fatura Dönemi Başlıyor!

Haberler30 Kasım 2013
1.6B OKUNMA
Paylaş

Kod Yazılım, geliştirdiği Sedna E-fatura, Sedna E-defter yazılımlarını ve 2014 yılı muhasebe ve raporlamadaki yenilikleri, acente ve otel yöneticilerine Antalya Ramada Plaza'da yapılacak olan "ücretsiz" seminerle tanıtacak.

2014 itibariyle birçok sektörde olduğu gibi turizm işletmelerinde de e-fatura dönemi başlayacak. 2003'ten itibaren konaklama tesisleri ve turizm acentelerinin ihtiyaçları doğrultusunda dijital işletme anlayışına yönelik yazılımlar üreten Kod yazılım, 1 Ocak 2014 itibariyle geçilecek olan "e-fatura sistemi" konusunda sektörü bilgilendirecek. Kod Yazılım, geliştirdiği Sedna E-fatura, Sedna E-defter yazılımlarını ve 2014 yılı muhasebe ve raporlamadaki yenilikleri, acente ve otel yöneticilerine Antalya Ramada Plaza'da yapılacak olan "ücretsiz" seminerle tanıtacak.

Akıllarda soru kalmayacak


Özellikle grup işletmeler bazında tercih edilen, 150'nin üzerinde 5 yıldızlı tesis, 100'ün üzerinde acente tarafından kullanılan paket ürünlerin tasarımcısı Kod Yazılım, toplantıda E-Fatura Sedna çözümleri, E-Defter uygulamaları ve 2014 yılı için muhasebe ve raporlamadaki yenilikleri aktaracak. 2014 yılında turizm sektörünün karşılaşacağı önemli vergisel gelişmelerin paylaşılacağı seminerde, konunun uzmanları e-fatura ile ilgili bilinmeyenlere ışık tutacaklar. 

Seminer konuşmacıları arasında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden Prof. Dr. Necdet Sağlam, Adalya Bağımsız Denetim Yön.Krl. Başkanı Mehmet Yolcu, E-Finans Bilişim A.Ş Satış Müdürü İlke Altın, Kod Yazılım Eğitim Destek Müdürü Mehmet Gülen yer alıyor.


1.6B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!