2022'nin En İyi Destinasyonu Antalya

Haberler11 Kasım 2022
846 OKUNMA
Paylaş

ForwardKeys'in 2022 değerlendirmesine göre Antalya En İyi Küresel Destinasyonlarının Performansı Raporu’nda şehir sıralamasında 1. sırada.

 

Raporda veriler üzerinden oluşturulan en iyilerin olduğu 20 ülke listesinde ülkeler sıralamasında Türkiye 2. sırada. ForwardKeys'in Londra World Travel Market’te (WTM) açıkladığı “En Çok Ziyaret Edilen Destinasyonlar ve 2022'nin En İyi Küresel Destinasyonlarının Performansı Raporu’nda, şehir destinasyonları sıralamasında ilk sırada olan Antalya’nın ziyaretçi sayısının 2019’un yüzde 66 üzerinde artan destinasyon olduğu belirtiliyor.

2022’de en iyi performans gösteren şehirler listesinde ilk sırada yer alan Antalya’yı; San Jose Cabo (yüzde +21), Puerto Vallarta ( +13), Punta Cana ( +12), San Salvador ( +10), Cancun ( +9), Lahore (+4), Aruba (+3), Montego Bay (0) ve İslamabad (-1) izledi.

Raporun ülkeler sıralamada en iyi performans gösterenler listesinde ilk sırada Dominik Cumhuriyeti yer alırken listenin ikinci sırasında Türkiye var. Türkiye’yi sırasıyla; Kosta Rika, Meksika, Jamaika, Pakistan, Bangladeş, Yunanistan, Mısır ve Portekiz izliyor.


Kaynak: ForwardKeys


846 OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!