22. Liselerarası Ulusal Tiyatro Şenliği Başlıyor

Haberler27 Mart 2015
1.4B OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Tiyatro Şube Müdürlüğü tarafından 1993 yılında Antalya içinden 6 lisenin katılımıyla başlatılan, 2005 yılından itibaren de ulusal boyuta taşınan ve her geçen gün büyüyerek günümüze ulaşan “Liselerarası Ulusal Tiyatro Şenliği”nin bu sene 22’ncisi düzenleniyor.

Tiyatro sanatını liseler düzeyinde sevdirip, yaygınlaştırmayı, öğrencilerin sanat düzeylerinin yükseltilmesine katkıda bulunmayı, gençlerin sanatsal bir ortamda paylaşarak üretim yapmalarını sağlayarak sosyal birer birey olma yetilerinin ve sanata olan ilgilerinin artmasını hedefleyen Liselerarası Ulusal Tiyatro Şenliği bu yıl 11 Mayıs – 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Son başvuru tarihi 14 Nisan 2015 Salı günü olarak belirlenen şenliğe katılacak olan okullar her sene olduğu gibi Tiyatro Şube Müdürlüğü’nce oluşturulan Değerlendirme Komitesi tarafından değerlendirilecek ve seçileceklerdir.


Tüm gösterimlerin ücretsiz ve halka açık olarak yapılacağı şenlikte okullar Yeni Mahalle Kültür Merkezi’nde sahne alacaklar.


1.4B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!