22. Uluslararası Antalya Piyano Festivali Başlıyor

Haberler02 Aralık 2022
664 OKUNMA
Paylaş

22. Uluslararası Antalya Piyano Festivali 3 Aralık Cumartesi akşamı Stephan Weh ve Marcel Dron'nun piyano performansı ile başlayacak.

22. Uluslararası Antalya Piyano Festivali bu yıl 3 -11 Aralık tarihleri arasında yapılacak. 22. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, dünyaca ünlü sanatçıları Antalya‘da müzikseverlerle buluşturacak. Türkiye’nin en önemli sanat etkinliklerinden birisi olan festivalin açılışı, 3 Aralık Cumartesi Saat 20.30’da AKM Aspendos Salonu‘nda, Almanya’nın en iyi performans sanatçıları olan Stephan Weh ve Marcel Dorn’dan oluşan Pianotainment’ın eğlenceyi ve virtüözlüğü buluşturdukları muhteşem dört el piyano gösterisi ile gerçekleşecek.

Dünyaca ünlü sanatçıların sahne olacağı festivalde; Pianotainment, Robert Lakatos, Tanini Trio, Evrim Turan, Diego Valdivia ve Ufuk&Bahar Dördüncü gibi yerli ve yabancı birbirinden önemli isimler sahne alacak.

Dünyanın Kulağı Antalya'da Olacak


22. Uluslararası Antalya Piyano Festivali; 4 Aralık’ta hem caz hem de klasik müzikte olağanüstü yetenekli bir piyanist olarak kabul edilen Robert Lakatos’u, 7 Aralık’ta Tahir Aydoğdu (Kanun), Bilgin Canaz (Ney) ve Burçin Büke (Piyano) tarafından kurulan, Doğu ve Batı müzik kültürleri arasında köprüler kurarak dünya insanları arasında dostluk ve barışı pekiştirmeyi amaçlayan Tanini Trio’yu; 9 Aralık’ta Şef Gints Glinka’nın yönetimindeki Antalya Devlet Senfoni Orkestrası’nın eşliğinde piyanist Evrim Turan’ı; 10 Aralık’ta piyanosuyla yepyeni bir flamenko füzyonu yaratan ve eleştirmenler tarafından övgüyle söz edilen Diego Valdivia’yı ve 11 Aralık’ta ise dünyaca ünlü piyano ikilisi Ufuk&Bahar Dördüncü’yü ağırlayacak.


664 OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!