25. Hotel Ekipmanları İhtisas Fuarı Yarın Başlıyor

Haberler21 Ocak 2014
1.7B OKUNMA
Paylaş

Antalya Expo Center’da 22 - 25 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek ANFAŞ Hotel Equipment “Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı”, 25. yılını kutlayacak.

5 yıl önce yeni yapılmakta olan otellere mal ve hizmet satmak isteyen yaklaşık 40 katılımcı firma ile 3.500 metrekarelik alanda açılan Anfaş Hotel Equipment Fuarı, geçen yıllarda Türk turizminin gelişimiyle birlikte 10 kat büyüdü.

Bu yıl fuarda 400 katılımcı firma 35.000 metrekarelik alanda stant açacak.


35.000 Sektör Temsilcisi

Fuarı dört gün süresince 35.000 sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor. Profesyonel ziyaretçi katılımın bu denli yüksek olduğu Anfaş Hotel Equipment Fuarı'nda, otellerin üst düzey yöneticilerine yönelik VIP görüşmeler de gerçekleştirilecek.

Fuara bu yıl 20 ülkenin kültür ve tanıtma ataşelerinin de katılımı bekleniyor.


İran, Irak, Azerbaycan, Ukrayna, Rusya, Hırvatistan, Makedonya, Arnavutluk, Hindistan, Kazakistan, Kuveyt, Ürdün, BAE, Katar, Yemen, Macaristan, Özbekistan ile Avrupa ülkelerinde yapılan yoğun katılımlar sonucunda zincir oteller ve 5 yıldızlı otellerin yöneticilerinden oluşan heyetler fuarda yerini alacak.

Fuarda aynı zamanda Türkiye Aşcılar Federasyonu önderliğinde Şefler Birliği'nin organize ettiği 'Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması' ve 'Housekeeping Olimpiyatları'düzenlenecek.


1.7B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!