5. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı Bugün Başlıyor

Haberler22 Ekim 2014
1.5B OKUNMA
Paylaş

22-26 Ekim tarihleri arasında Antalya EXPO Center Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek olan 5. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, yöresel ürünlerimizin varlığını koruyup geliştirmeyi hedefliyor. YÖREX, yöresel ürün üreticilerinin ekonomik gelişimlerine yardımcı olmak; yöresel ürünleri koruma altına alan Coğrafi İşaret (Cİ) Tescili ve Menşe Adı Koruması (MAK) gibi hukuki düzenlemelerin yaygınlaşmasını sağlamak gibi amaçlarla yola çıkan bir organizasyondur.

ATB’nin özgün projesi

İlk olarak Antalya Ticaret Borsası Çalışma Grubu’nun özgün projesi olarak ortaya çıkan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin kapsamlı desteğiyle sürdürülen YÖREX Fuarı, başta Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu olmak üzere çok sayıda kurum ve kuruluş tarafından da destekleniyor. 

Bu sene 5.’si düzenlenecek olan YÖREX Fuarı 2014 yılında, dört yıllık deneyimiyle yurdun dört yanından 120 kadar katılımcıyı ağırlamayı hedefliyor. YÖREX’in katılımcı profilinde ticaret borsaları, ticaret ve sanayi odaları, esnaf ve sanatkâr odaları, kalkınma ajansları, belediyeler, bazı akademik kuruluşlar, kültür dernekleri ve bazı kamu kuruluşları ile yöresel ürün üreticisi veya yetiştiricisi firmalar yer alıyor.

Ziyaret Saatleri

YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, 22 – 26 Ekim 2014 tarihleri arasında her gün saat 10.00 ile saat 20.30 arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilir.

Ücretsiz Servislerin Yer ve Saatleri

Antalya'nın 20 farklı noktasından ring servisleri düzenlenecektir. Detaylar belli olduktan sonra servis hizmetini YÖREX sitesinden takip edebilirsiniz.

Antalya Expo Center

Adres: Pınarlı Beldesi 07110 Aksu - Antalya
Tel: (0242) 462 20 00



1.5B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!