9. Antalya Autoshow 2013 Fuarı Açılıyor!

Haberler04 Eylül 2013

AFT Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Şirketi tarafından Antalya Expo Center'da bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan Antalya Autoshow Fuarı’nda ilk kez Türkiye'ye getirilen araçlar sergilenecek.

AFT Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Şirketi Genel Koordinatörü Fuat Aktaş düzenlediği basın toplantısında 2003 yılında başladıkları fuar organizasyonunu 10’a çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Fuarın iki yılda bir düzenlendiğini ifade eden Aktaş, fuarda bu yıl yeni markaların yanı sıra özeletkinliklerin yer alacağını bildirdi. 2011 yılında başlattıkları VIP gününü bu yıl da uygulayacaklarını bildiren Aktaş, ayrıca bir pozitif ayrımcılık yaparak kadınlara girişin ücretsiz olacağını söyledi.

Fuarın açılış gününde Peugeot 2008 Türkiye Lansmanının ilk defa Antalya’da sergileneceğini belirten Aktaş “Mercedes S serisi özel lansmanı Türkiye’de ilk defa Antalya Autoshow Fuarı'nda sergilenecektir. Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün katkı ve destekleri ile de yine Türkiye’de ilk defa emniyet kemeri simülatörü sergilenecek. Her yıl olduğu gibi bu yıl da fuarının en beğenilen otomobili ve en beğenilenstandı, ziyaretçi görüşleri alınarak belirlenecektir” dedi.


Antalya Autoshow 2013'e, Bakırcılar Otomotiv (Toyota), Başaran Otomotiv (Audi, Seat, Vokswagen), Bilaller otomativ (Fiat, Ford), Çağ Otomotiv (Skoda), Esay Otomotiv (Toyota), Gün-Las Otomotiv (Citroen), Haşim balaban Otomotiv (Peugeot), Hastayla Otomotiv (Mercedes, Kamyon, Otobüs, HTA), Kırmızıtaş Otomotiv (Nissan, Kia), Mepaz Otomotiv (Mazda), Otokoç A.Ş. (Ford), Otokoç A. Ş. - Birmot (Fiat), Seyidoğlu Otomotiv (Isuzu), Has Elektrik (Neon), Falezler Reklam (Female, XL), Karmi Tour, Akdeniz Üniversitesi Teknoloji Topluluğu, Vostalya, AKOK (Antalya Klasik Otomobil Kulübü), Işıldar Şirketler Grubu (Apachi motor), Antalya Emniyet Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğü, Antalya Yaşam Hastanesi, Lotus (Event Production) katılacak.


Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!