Akaydın: ‘Projelerimizle Alanya da gülümseyecek’

Haberler12 Şubat 2014
2.9B OKUNMA
Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın,  Alanya’ya gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkla buluşuyor. Alanyalılardan yoğun ilgi gören Başkan Akaydın, Antalya’da yaptıkları projelerle halkın yüzünün güldüğünü belirterek, “Artık Alanya’nın da yüzü gülecek. Antalya gülümsüyor, Alanya da gülümseyecek” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Alanya ziyaretine sabahın erken saatlerinde hal ziyaretiyle başladı. Konaklı Hal’ini ziyaret eden Başkan Mustafa Akaydın’a CHP Alanya Belediye Başkan adayı Şefik Türktaş’ta eşlik etti. Mustafa Akaydın, hal esnafına ‘Hayırlı işler’ diledi. Akaydın, daha sonra ise Konaklı da ulaşım esnafıyla sabah kahvaltısında buluştu. Esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Akaydın, Antalya’da ulaşım konusunda güzel çalışmalarının olduğunu, yeni yapılan Ulaşım Master Planı ile bütün Antalya’da ulaşım esnafının beklentileri doğrultusunda çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

ATİLLA EMEK, AKAYDIN’IN PROJELERİNİ ÖVDÜ


Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, Konaklı esnafını da ziyaret etti. Mustafa Akaydın, Alanya programında Avsallar ve Mahmutlar Beldeleri’nde CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş’ın seçim ofisinin açılışlarına katıldı. Açılışa CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve önceki dönem milletvekili Atilla Emek’te katıldı. Atilla Emek, Başkan Akaydın’ın Büyükşehir Belediyesi olarak Antalya’da gerçekleştirdiği projeleri övdü. Emek, “Sayın Akaydın, Antalya’da Düden Park’ta denize sıfır bir yerde çok güzel bir park yaptı. Ranta değil, halka hizmet etti. Ulaşımda güzel bir proje uyguladı. Cadde güzelleştirmeleri, kazandırdığı yeşil alanlarla Antalya Türkiye’ye örnek oldu” dedi.

İNSANA DOKUNAN HİZMETLER

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, halkın mutluluğu için çalıştığını söyleyerek, konuşmasında şunlara değindi: “Antalya’ya yaptığımız hizmetlerle, Antalya gülümsüyor, Alanya’da gülümseyecek. İnsan odaklı projeler gerçekleştirdik. Çocuklara, çıraklarımıza, yaşlılarımıza yönelik insana dokunan projeler yaptık. Bundan sonra tarımsal kalkınmaya önem vereceğiz. Alanya’nın sorunlarını biliyoruz. Alanya’nın ciddi derecede imar problemleri var. Büyük ölçekli planları bundan sonra Büyükşehir Belediyesi yapacak. Biz bunlara çözüm bulacağız.”


KÖYLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Mustafa Akaydın, daha sonra Mahmutlar Beldesi’ndeki esnafları gezdi. Başkan Akaydın, 30 Mart’tan sonra kapanacak Mahmutlar Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, personelle görüştü. Mustafa Akaydın, kapanacak beldelerde hiçbir personelin endişe yaşamaması gerektiğini belirterek, “Biz iki şeyden çok korkarız: Kul hakkının yenmesi ve işçinin, emekçinin inciltilmesinden. Taşeron işçilerimiz ve diğer kadrolu işçilerimizin endişesi olmasın. Gönlünüz rahat olsun” dedi.  Başkan Akaydın’ın Alanya’da ziyaretlerindeki son program ise Demirtaş Beldesi’ne bağlı Beyreli köyü oldu. Köylülerde bir araya gelen Akaydın, vatandaşlarını sorunlarını dinledi. 


2.9B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!