Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Onursal Başkanı Mevlüt Yeni'den Hollanda Büyükelçisi Selçuk Ünal'a Ziyaret

Haberler12 Haziran 2023
757 OKUNMA
Paylaş

Antalya Gazeteciler Cemiyeti önceki başkanı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Dış İlişkiler Koordinatörü, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Onursal Başkanı ve MYGazete Genel Yayın Yönetmeni Mevlüt Yeni, Hollanda Büyükelçisi Selçuk Ünal'ı ziyaret etti.

Bir takım ziyaretler için Hollanda'ya giden Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Dış İlişkiler Koordinatörü, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Onursal Başkanı ve MYGazete Genel Yayın Yönetmeni Mevlüt Yeni, BBC Hollanda muhabiri Yusuf Özkan ile Graphx Reklam Ajansı Başkanı Necdet Alkandemir'in ilk durağı Büyükelçi Selçuk Ünal oldu. Kanada Büyükelçiliği döneminde büyük hizmetlere imza atan Büyükelçi Selçuk Ünal’a Akdeniz Ünivertesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden Hande Rastgeldi'nin "Yuva" isimli tablosunu hediye ettiler.

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Onursal Başkanı Yeni, ülke adına büyük katkılar sunan Büyükelçi Ünal'a teşekkür ederek şunları söyledi:

"Meslektaşım dostum BBC Hollanda muhabiri sevgili Yusuf Özkan ve kardeşim Necdet Alkandemir ile birlikte bu sabah Hollanda Büyükelçimiz değerli Selçuk Ünal beyi ziyaret edip Akdeniz Ünivertesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden Hande Rastgeldi hocamızın harika eseri Yuva tablosunu takdim ettik. Kanada Büyükelçimiz olduğu dönemlerde ülkemizin tanıtımı adına çok etkili projeler ürettiğimiz Selçuk Ünal büyükelçimiz ile Antalya ve ülkemiz turizmi için önemli bir pazarımız olan Hollanda ile de tanıtım amaçlı yapmayı planladığımız projeleri konuştuk. Nazik ev sahipliği için büyükelçimize çok teşekkür ederiz. Ayrıca sanat eserinin çalışıldığı atölyenin ortağı sevgili Defne Alkandemir hocamıza da kıymetli destekleri ve tablo fikri için şükranlarımı sunuyorum."


Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Dış İlişkiler Koordinatörü, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Onursal Başkanı ve MYGazete Genel Yayın Yönetmeni Mevlüt Yeni, BBC Hollanda muhabiri Yusuf Özkan ile Graphx Reklam Ajansı Başkanı Necdet Alkandemir birlikte Hollanda Büyükelçisi Selçuk Ünal'ı ziyaret etti.

Kaynak: MYGazete Haber Merkezi
 


757 OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!