Akdeniz Kent Parkı’na Emre Aydın Konserli Açılış

Haberler18 Mart 2014
2.8B OKUNMA
Paylaş

Büyükşehir Belediyesi Antalya’yı yeni ve modern bir parka kavuşturuyor. Mini City yanındaki alana yapılan Akdeniz Kent Parkı 19 Mart Çarşamba günü saat 16.00’da törenle hizmete açılacak. Açılışta sanatçı Emre Aydın da muhteşem bir konser verecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, “Akdeniz Kent Parkı, masmavi havuzları, açık hava sineması, engellilere özel alanları, yürüyüş yolları ve spor alanları ile Antalya’ya çok yakıştı. Doğal yapı bozulmadan inşa edilen park, kentin en gözde yerlerinden biri olmaya aday” dedi.

Akaydın parkla ilgili şu bilgileri verdi: “Akdeniz Kent Parkı ile Antalyalılar dilediklerince dinlenip dilediklerince eğlenebilecekleri sosyal imkanlarla çevrili, 90 bin metrekarelik keyifli bir yaşam alanına sahip oluyor. Antalya Akvaryum ve Mini City’nin yanındaki alanda yapılan park; gezinti yolları, süs havuzları, peyzaj düzenlemeleri, oyun, dinlenme ve seyir alanları ile Antalya’nın ve Konyaaltı’nın çehresini değiştirecek. Akdeniz Kent Park, 7’den 70’e tüm Antalyalılar için benzersiz bir yaşam alanı olacak.” 


AÇIK HAVA SİNEMASI VAR

50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’yle birlikte açılışı gerçekleştirilen açık hava sineması da parkın en gözde yerlerinden biri olacak. Bir yeme içme ünitesi, 1 kafe, 5 büfe ve 5 tuvaletin projelendirildiği park, Antalya’nın en uzun havuzunu bünyesinde barındırıyor.

EMRE AYDIN KONSER VERECEK


Akdeniz Kent Parkı 19 Mart Çarşamba günü saat 16.00’da törenle hizmete açılacak. Ünlü sanatçı Emre Aydın da Akdeniz Kent Parkı açılışında Antalyalılara unutulmaz bir konser verecek. Ücretsiz konsere ve açılış törenine tüm Antalyalılar davetli.


2.8B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!