Akdeniz Üniversitesi Manavgat MYO Türkiye 2'si Oldu

Haberler01 Kasım 2013
4.9B OKUNMA
Paylaş

Akdeniz Üniveristesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu Alanya'da düzenlenen 3. Ulusal Alanya Altın Kepçe Yemek Yarışması'nda büyük başarı elde etti.   Toplam 800 yarışmacının katılımı ile gerçekleştirilen yarışmada Manavgat Meslek Yüksek Okulu 17 öğrenci ile katıldı.  Yarışmada  Manavgat Meslek Yüksek Okulu 3 altın, 11 gümüş ve 9 bronz madalya  alırken Üniversiteler arasında da Türkiye 2.si oldu.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Akdeniz Üniversitesi  Manavgat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hacer Bakır Sert:” Alanya'da düzenlenen 3. Ulusal Alanya Altın Kepçe Yemek Yarışmasına Üniversite Öğrencileri Kategorisinde Manavgat Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı'ndan 16, Turizm Seyahat Programı öğrencilerinden 1 kişiden oluşan 17 kişilik öğrenci takımı ile Aşçılık Program Koordinatörü Öğretim Görevlisi Özcan Utar öncülüğünde katıldı.

Tavuk Yemeği, Balık Teşhir Tabağı, Balık Yemeği, Taze Makarna, Kuzu Yemeği, Tatlı Teşhir Tabağı, Tatlı Tabağı, Yılın Altın Öğrencisi ve Okul Ekibi kategorilerinde yarışmaya katılan öğrenciler, yarışmada üniversitelerarası ve bireysel alanlarda yarışmışlardır. Toplamda 800 katılımcı ile tamamlanan yarışma sonucunda Manavgat Meslek Yüksekokulu üniversitelerarasında 2. olarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Ayrıca bireysel yarışmalarda da katılan tüm öğrenciler ödül kazanarak yarışmayı başarı ile tamamlamışlardır. Yarışmada öğrencilerimiz  3 altın, 11 gümüş ve 9 bronz madalya kazanmışlardır. Katıldıkları yarışmalarda bizlere her yıl bu mutluluğu yaşatan öğrencilerimize ve bölüm koordinatörümüz öğretim görevlisi Özcan Utar’a ve  Barut Otellerine teşekkür ediyorum” dedi.

 



4.9B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!