Aksu Kent Konseyi’nden Expo Ziyareti

Haberler20 Eylül 2013
3.1B OKUNMA
Paylaş

Aksu EXPO 2016’ya hazırlanıyor, ilçedeki kuruluşlar da buna destek olmak için proje üretiyor. Aksu Girişimci İşadamları Derneği, ilçeye katkı sağlamasını planladığı Teleferik Projesini EXPO Genel Sekreteri Selami Gülay’a aktararak destek istedi. 

Aksu Girişimci İşadamları Derneği’nin projesi olan Teleferik Projesi, Aksu Kent Konseyi tarafından EXPO Genel Sekreteri Selami Gülay’a aktarıldı. EXPO 2016 Fuar Organizasyonu için Aksu Girişimci İşadamları Derneği tarafından Kent Konseyine “Teleferik Projesi” 11.09.2013 tarihli Yürüme Kurulu Toplantısında sunularak Kent Konseyi Yürütme Kurulu’nca kabul edildi. 

KONSEY’DEN EXPO’YA ZİYARET

Aksu İlçesinin gelişmesi kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşerilik ilişkilerinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, katılım, yönetişim ilkeleri adına ve EXPO 2016 Fuarı’na gelen ziyaretçilerin Aksu İlçesindeki doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerini görmesi ve tanıması açısından projenin İlçemize katma değer sağlayacağı yönünde, proje Kent Konseyince hassasiyetle ele alındı ve konu hakkında destek istemek için Kent Konseyi EXPO Genel Sekreteri Selami Gülay’la görüştü.

 
KONSEY DESTEK İSTEDİ

AKGİAD Başkanı Hakan Özen’in de katıldığı ziyarette Kent Konseyi Başkanı Turan Şahin, EXPO için neler düşündüklerini anlatarak, Teleferik Projesi hakkında bilgiler verdi. Bu önemli projeyi duyduklarını ifade eden Selami Gülay ise konuyu yönetim kuruluna ileteceğini söyledi.



3.1B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!