AKTOB, 35. Yılını Aspendos’ta Kutladı

Haberler30 Haziran 2019
1.4B OKUNMA
Paylaş

Antalya valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 54. hükümetin turizm bakanı Bahattin Yücel ve sektörün her kesiminden temsilcilerin katıldığı 35. yıl gecesinde Hakan Aysev unutulmaz bir konser verdi.

AKTOB, kuruluşunun 35. yılını 2019'un Aspendos yılı ilan edilmesi sebebiyle Aspendos Antik Tiyatosu'nda görkemli bir törenle kutladı.

Törende açılış konuşmasını yapan AKTOB yönetim kurulu başkanı Dr. Erkan Yağcı 35 yıl önce AKTOB'u kuranlara teşekkür ederek Antalya'nın Türkiye'nin turizm başkenti olmasında önemli rolü olduğunu söyledi. Mustafa Kemal'in Aspendos tiyatrosu için 1930 yılında söylediği "Bu tiyatroyu restore ediniz. Ama kapısına kilit vurmayınız, burada temsiller veriniz" sözlerini anımsatarak "biz de bu anlayıştan hareketle 35. yılımızı burada kutluyoruz" dedi.

Antalya valisi Münir Karaloğlu da Antalya'nın dünya turizminin en önemli destinasyonlarından olmasında AKTOB'un önemli bir rolü olduğunu vurguladı. Ayrıca, turizm sektörünün bu alandaki iş birliğinin başka alanlara da örnek olduğunu belirtti.


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ de AKTOB'un 35. yılı, kendisinin ise Antalya'nın 35. belediye başkanı olduğunu ifade ederek "Her zaman söylediğimiz gibi sen ben yok biz varız, birliktr yaparız" anlayışıyla hareket ederek sektörle işbirliği içinde olacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından Hakan Aysev, orkestrası ile birlikte sahne alarak aryalardan Türk halk müziğine, Türk sanat müziğinden pop müziğe kadar uzanan, kendi özgün sesine uyarladığı geniş repertuarıyla izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.


1.4B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!