Alışveriş Merkezleri Ne Zaman Açılacak?

Haberler04 Mayıs 2020
4.5B OKUNMA
Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada, normalleşme sürecine ilişkin bilgi verdi. Erdoğan burada yaptığı açıklamada AVM'lerin açılış tarihi hakkında da bilgi verdi. 

Faaliyetlerine geçici süreliğine ara verilen AVM'lerin, önümüzdeki günlerde kademeli açılması bekleniyor. Ramazan Bayramı öncesi veya sonrasında açılması gündemde olan AVM'lerde bir dizi önlem alınacağı öngörülüyor. Peki, AVM'ler ne zaman açılacak?

Salgın riskine karşı kapatılan AVM'lerin yeniden ne zaman faaliyete geçeceği merak ediliyor. Türkiye genelinde faaliyet gösteren yüzlerce AVM'de yer alan mağazaların sahipleri ve binlerce çalışanı bir süredir işlerine gidemiyor. Öte yandan AVM'lerde ihtiyaçlarını giderecek vatandaşlar da konuya dair ayrıntıları araştırıyor. İşte, 'AVM'ler ne zaman açılacak?' sorusunun yanıtı.

Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada; "Berber, kuaför, güzellik salonu gibi işletmeler 11 Mayıs'ta faaliyete geçebilecek. Alışveriş merkezleri 11 Mayıs'tan itibaren hizmet vermeye başlayabilecek" dedi.


Kaynak: 1


4.5B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!