Almanlar Tatil İçin Bu Yıl ‘Antalya’ Dedi

Haberler28 Şubat 2019
1.9B OKUNMA
Paylaş

Almanya’dan Türkiye’ye tatil rezervasyonları güçlü şekilde artarken, Akdeniz’deki destinasyonları tercih eden Almanların gözdesi ise Antalya oldu. Türkiye’ye 2019 yılı için yapılan rezervasyondan elde edilen cironun da bir önceki yıla göre yüzde 58 arttığı söylendi.

Alman pazar araştırma şirketi Gfk, Almanya’dan en çok rezervasyon yapılan 5 tatil yeri arasında Antalya’nın ilk sırada olduğunu ve yaz tatili için Türkiye’ye talebin arttığını bildirdi. Seyahat acentelerinden ve internet üzerinden Türkiye’ye 2019 yazı için yapılan rezervasyondan elde edilen cironun şimdiden bir önceki yıla göre yüzde 58 fazla olduğu ifade eden Gfk, “Türkiye’ye rezervasyonlar güçlü şekilde artıyor” değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye Üçüncü Sırada

Türkiye’nin ‘etkileyici geri dönüşüyle’ pazar payını geri kazandığına işaret edilirken, ciro bazında Almanların 2019 yazı için tercih ettiği en popüler destinasyonlar arasında İspanya ve Yunanistan’dan sonra Türkiye’nin üçüncü sırada yer aldığı kaydedildi.


Gfk’dan yapılan açıklamada, Antalya’yı İspanya’nın Palma de Mallorca şehri, Girit Adası, Mısır’daki Hurgada tatil kenti ve İstanköy Adası’nın takip ettiği belirtildi.


1.9B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!