Almanya’dan Graphx Ajans’a Reklam Ödülü

Haberler19 Mart 2018
3.7B OKUNMA
Paylaş

Antalya merkezli Graphx Reklam Ajansı, Barut Acanthus & Cennet Hotel için hazırladığı “Timeless” reklam filmi ile 'Golden City Gate' Turizm Filmleri Yarışması’nda otel kategorisinde ikincilik ödülü kazandı.

Dağhan Celayir yönetmenliğinde çekilen ve büyük beğeni toplayan film, katıldığı uluslararası festivallerden ödüllerIe dönmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde The New York Festival’de "En İyi Reklam Filmleri" kategorisinde finale kalan Barut Acanthus & Cennet filmi, Avrupa’nın en büyük turizm fuarı olan Uluslararası Berlin Turizm Fuarı (ITB Berlin Fuarı) kapsamında düzenlenen Golden City Gate yarışmasında “Second Star” derecesiyle Türkiye’nin kazandığı tek ödülün sahibi oldu.

Golden City Gate hakkında


Uluslararası Turizm Fuarı ITB'de düzenlenen "Golden City Gate", şehirlere, cemiyetlere, ekonomik bölgelere, otel, havalimanı ve turizm sektörüne kendi filmlerini sunma imkanı veriyor. Pazarlama, reklam, medya ve film sektöründen temsilcilerin jüri üyeliği yaptığı yarışma, alanında "Turizm Sektörünün Oscarları" olarak nitelendiriliyor.
 

 


3.7B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!