Anadolu Ateşi Seçmeleri Başlıyor!

Haberler27 Ağustos 2013
3.1B OKUNMA
Paylaş

Binlerce gösteriyle milyonlarca insana ulaşan Anadolu Ateşi'nin dans kursları başladı. Anadolu Ateşi'nin 2013-2014 dönemi kayıtlarına 19 Ağustos günü başlandığını açıklayan topluluk yönetimi, kayıtların 24 Eylül'e kadar devam edeceğini bildirdi. Kayıt işleminin ardından dersler başlayacak. Antalya, İstanbul ve Ankara ofislerine başvuruda bulunabilecek dansçı adayları, eğitimlerin ardından Anadolu Ateşi Dans Topluluğu içinde yer alabilecek.

Kurslara katılmayı planlayanlar için katılım şartları da belirlendi. Hazırlık sınıfı için 4 ila 5 yaş, hazırlık 2'nci sınıf için 6 ila 7 yaş şartı getirildi. Çocukların oluşturduğu 'Kıvılcım' 1. sınıf için 8 ila 9, ikinci sınıf için 10 ila 11, üçüncü sınıf için ise 12 ila 13 yaş grubunun başvuru yapılabileceği belirtildi. Anadolu Ateşi içinse yaş sınırı biraz daha yukarı çekildi. Anadolu Ateşi 1. sınıf için 14 ila 15, ikinci sınıf için ise 16 ila 17 yaşı doldurmuş gençler kurslara başvurabilecek.

Kurslarda Troya, yaş sınırı en üst olan grup oldu. Troya 1. sınıf için 18 ila 19, ikinci sınıf için ise 20 ila 21 yaşları belirlendi. Genel sanat yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı Anadolu Ateşi'nin altyapısı, kurslara katılan gençlerden seçiliyor. Kurs süresince özel yetenekleri yakın takibe alan Mustafa Erdoğan, grubun altyapısını belirliyor. Antalya, İstanbul ve Ankara'da olmak üzere üç merkezde kurs açılacak.


 DHA


3.1B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!