ANFAŞ Food Product 30. Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı Lansmanı Gerçekleşti

Haberler09 Ocak 2024
617 OKUNMA
Paylaş

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, ATSO ev sahipliğinde Antalya Fuarcılık İşletme A.Ş. (ANFAŞ) tarafından 6-9 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan ANFAŞ Food Product 30. Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı lansmanının açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Fuarların ürün geliştirme ve firmaların Ar-Ge çalışmaları için taşıdığı öneme vurgu yapan Başkan Ali Bahar, "Şehirlerimizi ve firmalarımızı inovasyonla buluşturan, ürün yaratmamızı ve geliştirmemizi sağlayan işler yaptık. Bu da gösteriyor ki fuarlar sadece misafir çekmekle kalmıyor, aynı zamanda sektördeki yeniliklere katkı sağlıyor. ANFAŞ gibi önemli bir fuarın varlığı, Antalya'nın tarım ve turizmdeki öncü konumunu daha da güçlendiriyor. Bu nedenle fuara ve işbirliğine verdiğimiz destekle şehrimizin uluslararası alandaki tanınırlığını artırmayı amaçlıyoruz" dedi.

Başkan Ali Bahar, Antalya'nın tarım ve turizminin başkenti olarak nitelendirilen evrensel bir şehir olduğunu belirterek, Türkiye'nin dünya ile olan bağlantılarını ANFAŞ aracılığıyla güçlendirdiklerini ifade etti. Sorumluluklarının farkında olduklarını vurgulayan Bahar, "Gelecekte ANFAŞ gibi önemli etkinliklere ev sahipliği yaparak, şehrimize katkı sağlamak için çaba harcamalıyız. 31 Mart sonrasında ülkemizin karşılaşabileceği zorluklara karşı birlik içinde olmalı, sorumluluklarımızın gereğini yerine getirmeliyiz. Bu koltuklarda oturanlar olarak, Antalya'ya ve ANFAŞ'a sahip çıkarak çözüm odaklı çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Şehrimizin ve fuarın başarısı, bizim üzerimize düşen sorumlulukları eksiksiz yerine getirmemize bağlıdır" şeklinde konuştu.



617 OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!