Ankara'dan Kepez'e Dönüşüm Desteği

Haberler08 Şubat 2018
1.6B OKUNMA
Paylaş

Kepez Belediyesi, Masadağı çevresindeki 9 mahalleye ilişkin hazırladığı imar planı revizyonunun, parselasyon uygulamasında yaşanan sorunları Ankara’nın desteği ile çözecek.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe ve Büyükşehir meclis süreçleri devam eden imar revizyonunun, parselasyonunun hazırlanmasında kamu kurumlarını ilgilendiren çalışmalarla ilgili geçtiğimiz hafta Ankara’da bir dizi görüşmelerde bulundu.Tütüncü, parselasyon düzenlemesine imkân sağlayacak çalışmalarının hızlandırılması amacıyla Tapu ve Kadastro Genel Müdür Vekili Gökhan Kanal ve Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun ile görüştü.
Görüşmelere Kepez’in mülkiyet ve diğer kamu hizmetiyle ilgili sorunlarının çözümüne ciddi bir destek veren AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse de eşlik etti.

Tütüncü, ‘Yeni Müjdeler Yolda’
Başkan Tütüncü, ziyaretlerde Göçerler, Çamlıbel, Fevzi Çakmak, Çankaya, Esentepe, Yavuz Selim, Kazım Karabekir ve Barış mahallerinin mülkiyet ve parselasyon sorunlarının çözümünün konuşulduğunu belirtti. Görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini aktaran Tütüncü,  “Kepez'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözmek için Ankara'da kapı kapı görüşmelerde bulunduk. Yeni müjdeler yolda.” dedi.



1.6B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!