ANSİAD 21. Girişimcilik Günleri

Haberler12 Aralık 2023
438 OKUNMA
Paylaş

ANSİAD 21. Girişimcilik Günleri 11. İş Fikri Yarışması kapsamında Habitat Derneği iş birliği ile düzenlenen ''Bi Düşünsen Bulursun Fikir Maratonu'' 11 Aralık 2023 Pazartesi günü Süleyman Demirel Üniversitesi Eev sahipliğinde gerçekleşti.

Habitat Derneği Girişimcilik Ptoje Yöneticisi Hasan Basri CİHAN tarafından ''Temek GirişimciliK Eğitimi, Yalın Kanvas Marka ve Hikaye Tasarımıve Pitching''eğitimi verilen etkinlikte daha sonra bir araya gelen öğrenciler projeye dönüştürdükleri fikirlerinin sunumlarını hazırladılar.
ANSİAD Girişimcilik Çalışma Masası Başkanı Işık YARGIN TOBB Isparta Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Batı Akdeniz Bölge Temsilcisi ve Isparta  Belediye Başkan Yardımcısı Uğur BÜYÜKÇULCU, TOBB Isparta Genç Girişimciler Kurulu Yardımcısı ve Fon Yatırımcısı Hüseyin YÜCEER ve Isparta Girişimvi ve Sanayici İş İnsanları Derneği Başkanı Kubilay KAPI 'nın üyesi olduğu fikir maratınunda öğrencilerin hazırlamış oldukları sunumları juri üyeleri ile paylaştı.
Juri üyelerinin değerlnedirmesi sonucunda dereceye giren öğrenciler 14 Aralık'ta Akra Otel'de düzenlenecek olan Bi Düşünsen Bulursun ANSİAD 21. Girşimcilik Günleri Final Programı'nda yarışacaklar.



438 OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!