ANSİAD 3. Cumhuriyet Tenis Turnuvası Başlıyor

Haberler05 Ekim 2021
1.5B OKUNMA
Paylaş

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) ve Antalya Tenis İhtisas ve Kulübü (ATİK)’nün iş birliğinde Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan ANSİAD 3. Cumhuriyet Tenis Turnuvası, 14 Ekim- 30 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Turnuvaya son başvuru 12 Ekim 2021 tarihinde.

TURNUVAYA DAVET

ANSİAD üyesi iş insanlarının ve Antalyalı tenisçilerin turnuvaya büyük bir ilgi gösterdiğini kaydeden ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, “12 Ekim tarihine kadar ATİK ile irtibata geçerek tenis turnuvasına kaydınızı yaptırabilirsiniz. 18 yaş üstü kişilerin katılabileceği etkinliğimiz 14 Ekim günü başlayacak ve 30 Ekim tarihinde de final etkinlikleri ile son bulacak” dedi. ANSİAD Tenis Komitesi tarafından Cumhuriyet Haftası etkinlikleri içerisinde yürütülen bu turnuvayı daha da ileriye taşımayı hedeflediklerini dile getiren Başkan Akıncı, “Bedensel ve sosyal yeteneklerin ilerlemesi adına da başarılı bir etkinlik süreci geçiriyoruz. Spor ciddi bir disiplin ve cumhuriyetimizin kuruluşundan beri Mustafa Kemal Atatürk’ün de ilerlemesini öngördüğü, zeki, çevik ve ahlaklı gençlerin yetişmesini temenni ettiği gibi bu süreci 3 yıldır sürdürmekten gurur duyuyoruz. Projeyi yürüten ve destek çıkan bütün üyelerimize, ATİK’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

ÖDÜLLÜ TURNUVA


İnsanları spora özendirme adına tenis sporu ile uğraşan kişileri kapsayan turnuva, 18 yaş ve üzeri sporcuların katılımına açık olacak. Sporcuların Kadınlar, Erkekler ve Çiftler kategorilerinde yarışacağı turnuvada Master Kadın, Master Erkek ve Profesyonel Open kategorileri birincilerine 7 gr altın, ikincilerine 3 gram altın ödül verilecek. Yarı finalistler 1 gr altın, çeyrek finalistler 0.5 gr altın ile ödüllendirilirken, diğer kategorilerde yarışan birincilere 1 gr altın, ikinci olanlara 0.5 gr altın ödül verilecek.


1.5B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!