ANSİAD Basın Emekçilerini Onurlandırmaya Devam Ediyor

Haberler17 Ekim 2023
466 OKUNMA
Paylaş

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD), geleneksel “ANSİAD YILIN MEDYA ÖDÜLÜ“nü basın mensuplarına vermeye devam ediyor.

Yazılı, görsel, işitsel ve internet basını kategorilerini içeren geleneksel “ANSİAD YILIN MEDYA ÖDÜLÜ”ne başvurular başladı. Son başvuru tarihi 3 Kasım 2023 Cuma günü olarak belirlenirken, ödüller sahiplerine 13 Ocak 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan ANSİAD 34 Kuruluş Yıldönümü Balosu ve Ödül Töreni’nde takdim edilecek.

ANSİAD YILIN MEDYA ÖDÜLÜ’ne ilişkin açıklamalarda bulunan ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, “ANSİAD eğitim, sanat, spor, tarih ve felsefe gibi birçok farklı disiplinlerde kendisini sürekli olarak geliştiren ve yenileyen bir kurum olmakla birlikte bu disiplinlerde başarıları ile öne çıkan isimleri takip etmekte ve desteklemektedir” dedi.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Basının, genel yaşamda ve cumhuriyetin ilerleme ve gelişmesinde sahip olduğu görevler yüksektir” sözlerini hatırlatan Akıncı “ANSİAD olarak 1995 yılından beri Batı Akdeniz Bölgesi il ve ilçelerinde medyanın farklı alanlarında hizmet veren medya mensuplarının desteklenmesi ve gazetecilik mesleğine değer katan basın emekçilerini onurlandırmak adına ANSİAD YILIN MEDYA ÖDÜLÜ’nü veriyoruz. Bundan dolayı da büyük bir gurur duyuyoruz. Her yıl olduğu gibi Cumhuriyetimizin 100 Yılını kutladığımız bu yıl da ANSİAD 34 Kuruluş Yıldönümü Balosu ve Ödül Töreni’nde medya ödüllerimizi sahiplerine takdim edeceğiz” dedi. Basın mensuplarına yapmış oldukları haberler ile ANSİAD YILIN MEDYA ÖDÜLÜ’ne başvurmaları çağırısında bulunan Akıncı, son olarak yarışmaya katılmak isteyen basın mensuplarının, çalışmalarını dijital ortamda en geç 03 Kasım 2023 Cuma günü saat 17.00'ye kadar basin@ansiad.org.tr mail adresine göndermeleri gerektiğini söyledi.



466 OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!