ANSİAD Girişimcilik Haftası'nda Yoğun Program

Haberler05 Aralık 2013
1.7B OKUNMA
Paylaş

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği ANSİAD'ın bu yıl 11. si düzenlenen Girişimcilik Haftası Hazırlık Komitesi'nin son toplantısı partnerlerden Uluslararası Antalya Üniversitesi'nde gerçekleştirildi. Hafta programına son şeklinin verildiği toplantıda, Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe üniversite hakkında bilgi verdi.

ANSİAD Girişimcilik Haftası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hediye Kayacan başkanlığında yapılan toplantıya Rektör Prof.Dr.Cihat Göktepe de katıldı. Rektör Göktepe, öğrencilerinin eğitiminde girişimcilik unsuruna çok önem verdiklerini belirterek, “Eğitim programımız zaten öğrencilerimizin güçlü birer gelecek vizyonuna sahip olmalarını amaçlıyor. Bu anlamda girişimcilik ruhu kazanıyorlar” dedi. Öğrencilerinin yüzde 30'unun yabancı olduğuna da dikkat çeken Prof. Dr. Göktepe, ANSİAD'ın bu yıl 11.sini gerçekleştirdiği hafta ile üniversite gençliğine önemli bir katkı sağladığını sözlerine ekledi ve etkinliklerin çevre illerdeki üniversitelere açılmasını da çok başarılı bulduğunu söyledi.

Komite Başkanı Hediye Kayacan da, Rektör Prof. Dr. Göktepe'ye ev sahipliği nedeniyle teşekkür ederek, Girişimcilik Haftası programının son şeklini aldığını söyledi ve “Akdeniz Üniversitesi, Uluslararası Antalya Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Üniversitesi ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi ile KOSGEB, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu, JCI, AIESEC, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sanayi İşbirliği, Girişimcilik ve İş Geliştirme Arş.ve Uygulama Merkezi,  Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu (GKT) ve Akdeniz Üniversitesi  Girişimcilik ve İş Geliştirme Merkezi ile birlikte yaklaşık 3 aydır devam eden çalışmalarımızı tamamlayarak 3 gün sürecek programa son şeklini verdik” dedi.

11.si gerçekleştirilecek olan Girişimcilik Haftası'nda bu yıl panel, konferans türü etkinliklerin Burdur ve Isparta'da da yapılacağını dile getiren Kayacan, 11 Aralık tarihinde ilk kez düzenleyecekleri ANSİAD Melek Yatırım ve Girişim Mühendisliği Günü ile 10 öğrenci tarafından hazırlanan projelerin görücüye çıkacağını söyledi.

10 Aralık Salı günü Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu'nda açılış konuşmaları ile başlayacak olan 11.Girişimcilik Haftası'nın bu yılki açılış konferansına Sarar Giyim Tekstil San.ve Tic.A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar konuk olacak. Hafta 12 Aralık Perşembe günü ödül töreni ile sona erecek. Programa buradan ulaşabilirsiniz.



1.7B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!