Ansiad Medya Ödülleri Başvuruları Başladı!

Haberler11 Kasım 2013
2.1B OKUNMA
Paylaş

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD), 1995 yılından bu yana her yıl yazılı, görsel işitsel medya mensupları arasından başarılı gazetecileri seçerek, “ANSİAD MEDYA ÖDÜLLERİ” vermektedir.

 ANSİAD medya ödülleri ile; Antalya ve ilçelerinde yazılı basın, görsel ve işitsel medya ile internet medyası alanlarında hizmet veren medya mensuplarının desteklenmesi ve bölgemizin ekonomik hayatının gelişmesine katkıda bulunacak eserlerin üretilmesini özendirmeyi amaçlamaktadır.

Bu yarışmada; 08 Kasım 2012 – 08 Kasım 2013 tarihleri arasında yayınlanmış olan; Batı Akdeniz Bölgesinin ekonomik ve sosyal gelişimine doğrudan katkıda bulunan özgün, bağımsız ve dürüst gazetecilik ilkelerine uygun eserler, “ANSİAD 2013 MEDYA ÖDÜLÜ” almaya hak kazanabilecektir.

Yarışmaya katılmak isteyen medya mensuplarının, çalışmalarını en geç 25 Kasım 2013 Pazartesi günü saat 17.00'ye kadar ANSİAD Ofisine (Meydan Kavağı Mah. Perge Bulvarı Atmaca İş Merkezi C Blok No:74 K:1 D:5-6 07100 ANTALYA) teslim etmeleri gerekmektedir. (Bu tarihi geçen başvurular hiçbir şekilde kabul edilmeyecektir.)

“ANSİAD 2013 MEDYA ÖDÜLLERİ” KATILIM KOŞULLARI

Yazılı Basın dalında; Haber, İnceleme-Araştırma, Röportaj ve Makale

Görsel Medya dalında; TV Programı - Haber veya Röportaj

İşitsel Medya dalında; Radyo Programı - Haber

İnternet Haberciliği dalında; Haber veya Röportaj 

Ayrıca, il genelindeki üniversitelerin ilgili fakülte ve yüksekokullarında iletişim, gazetecilik ve medya alanlarında başarılı çalışmalar yapan genç iletişimcilerin kent ekonomisine, üniversite ve üniversite yaşamına katkı veren eserleri için “Genç İletişimci Ödülü”verilecektir.

Adaylar yarışmaya sadece bir dalda ve 3 eser ile katılabilecekler ve çalışmalarını içeren dosyaya ekteki formu eksiksiz doldurarak ekleyeceklerdir. Eser ortak bir çalışma ürünü ise, birlikte katılım formu hazırlanacak ya da ortağın izin yazısı alınacaktır.

Çalışmaları değerlendirecek Seçici Kurul; aşağıdaki 7 kişiden oluşur:

-       Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Temsilcisi (1 kişi)

-       Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Temsilcisi (1 Kişi)

-       Antalya Gazeteciler Cemiyeti Temsilcisi (1 Kişi)

-       Yaygın Medya Temsilcisi (1 Kişi)

-       ANSİAD Temsilcileri (3 Kişi)

Seçici Kurul, Aralık ayı içerisinde yapacağı değerlendirmede katılımcıların çalışmalarında ödüle esas alınacak ölçütleri şöyle öngörmüştür:

  • Batı Akdeniz Bölgesinin ekonomik ve sosyal gelişimine doğrudan katkıda bulunmak,
  • Özgün, bağımsız ve dürüst gazetecilik ilkelerine uygunluk

Seçim sonucu; ödüle değer bulunan her dalın birincisine SAMSUNG GALAXY S4 ZOOM AKILLI TELEFON hediye olarak verilecektir.

Ödüller, Ocak 2014’de yapılacak törenle sahiplerine takdim edilecektir.



2.1B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!