ANSİAD Ödülleri Sahiplerini Buldu

Haberler20 Ocak 2014
1.6B OKUNMA
Paylaş

ANTALYA Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (ANSİAD) 24’üncü Kuruluş Yılı nedeniyle düzenlenen gecede, medya, kültür-sanat ve yılın işadamı ödülleri sahiplerini buldu.

Ramada Otel’de gerçekleştirilen geceye Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Ak Parti AntalyaMilletvekilleri Hüseyin Samani, Sadık Badak, CHP Antalya Milletvekilleri Yıldıray Sapan, Gürkut Acar ile Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın yanı sıra birçok işadamı katıldı. ANSİAD’ın 24 yılını anlatan sine vizyon gösterisininardından açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eroğlu bu yıl ödül dalını 8’e çıkardıklarını belirtti. Yarışmadaki seçici kurulun bu yılki eserleri değerlendirirken çok zorlandığını belirten Başkan Eroğlu katılımcılara teşekkür etti.

HABER DALINDA DHA MUHABİRİ MEHMET ÇINAR


Yılın medya ödüllerinde bu yıl ilk kez düzenlenen Genç İletişimci Ödülü 'Kaçakçı Şampiyon'haberiyle Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Enes Samet Budak’a verildi. İşitsel Medya Dalında ödülü 'Değerler Eğitimi' isimli radyo programıyla Yasemin Bora alırken, GörselMedya dalında 'Net Yanıt' adlı televizyon programı ödüle layık görüldü. Ödülü programyapımcılarından İdris Taş teslim aldı. Yazılı Basın dalında röportaj dalında 'Kırsal Kalkınma Modeli:Kadınlar Döşemealtı Halısını Nasıl Kurtardı' eseriyle Ekspres Gazetesi’nden Haşmet Öyken’e,İnceleme Araştırma dalında da 'Antalya Futbol turizmi için destek istiyor' isimli haberiyle Duygu Şahin Durmaz’a verildi.

Haber dalında 'Doğa Hes tehdidi ile karşı karşıya' haberiyle birinci olan Doğan Haber AjansıAntalya Muhabiri Mehmet Çınar ödülünü Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ve ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eroğlu’nun elinden aldı. Yılın Sanat Ödülünü Ressam Derya Bardakçı alırken Kültür Ödülünü ise Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası Şefi ve Devlet Sanatçısı Gürer Aykal aldı.

Yılın İşadamı ödülünü ise Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu’nun elindenalan OTI Holding Yönetimi Kurulu Başkanı Ayhan Akan Bektaş oldu. Bakan Çavuşoğlu, Bektaş’aödülünü takdim ettikten sonra yaptığı konuşmada 11 yıl önce siyasete girdiği dönemdeki ANSİAD ile şuandaki arasında büyük fark olduğunu kısa sürede çok büyük yol kat ettiğini belirterekdönem başkanlarına ve Ali Eroğlu’na teşekkür etti. Gece 'Hayat Sanat Hafif Müzik Orkestrası'nın konseriyle son buldu.



1.6B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!