Antalya'da Gençleri Sevindirecek Haber

Haberler19 Aralık 2013

Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlerin son yıllarda büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten sporları için Düden Park kuzeyinde pist yaptı.  

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, kaykay ve paten sporlarını yapacak alan bulamamaktan yakınan gençlerin seslerine kulak verdi. Başkan Akaydın’ın talimatıyla Fen İşleri Daire Başkanlığı, bu ihtiyacı karşılayacak projeyi Düden Park’ta hayata geçirdi. Düden Park’ta 1600 metrelik alanda oluşturulan projeyle kaykay ve paten gibi sporlarla ilgilenenler için bir pist yapıldı. 


Antalya gençliğinin bu yöndeki önemli bir eksiği tamamlanırken, gençlerin hem eğlenceli vakit geçirmeleri hem de spor yapmaları sağlanacak. Uluslararası organizasyonlara da ev sahipliği yapabilecek şekilde dünya standartlarında gerçekleştirilen proje, kaykay ve paten sporuna uzun yıllar hizmet verecek şekilde inşa edildi. Projede, yağış, nem, rüzgar ve aşınmaya karşı dayanıklı malzemeler kullanıldı. Kaykay ve paten pisti bu sporları yapan gençlerde büyük sevinç yarattı.



Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!