Antalya'da Muhteşem Sanat Gecesi

Haberler28 Eylül 2013
1.9B OKUNMA
Paylaş

Antalya, Vals ve klasik müziğin eşsiz tınılarıyla dolu muhteşem bir sanat gecesi yaşadı.24 Eylül 2013 Salı günü, Side, Apollon Tapınağı’nda düzenlenen konserde sahne alan Johann Strauss Ensemble Wien Orkestrası, Avusturya kültürünün en önemli figürlerinden Viyana Valslarını ve klasik müziğin eşsiz eserlerini icra etti.

Barut Hotels, Avusturya Kültür Ofisi ve Avusturya Antalya Fahri Konsolosluğu destekleriyle gerçekleşen konserde dinleyiciler, Alfred Pfleger yönetimindeki Johann Strauss Ensemble Wien Orkestrası’ndan, Vals müziğin en önemli eserlerine imza atan Strauss ve Lanner ile birlikte, müzik tarihinin en büyük bestecileri Schubert, Haydn ve Mozart’tan eserler dinlediler. Avusturya müzik kültürünün ve Valsin Antalya’da daha iyi tanıtılması hedefiyle düzenlenen organizasyonda; kemanda Alfred Pfleger, Çelloda Irene Frank, Flütte Alice Pfleger, Piyanoda Ilse Schumann ve şanda Jolene Mcleland sahne aldı.

Side Apollon Tapınağı’nı dolduran tüm dinleyicilerle müzikle dolu muhteşem bir gece yaşatan Johann Strauss Ensemble Wien Orkestrası, zarafetin ve soyluluğun müziği Valsi ve klasik müziği Antalya ile buluşturarak kültürler arası bir yolculuğun mimarı oldu.



1.9B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!