Antalya'da Toplu Ulaşıma 116 Yeni Otobüs, İşte Yeni Hatlar

Haberler02 Nisan 2018
2.2B OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi 1 Nisandan itibaren aldığı 116 otobüsle yeni hatlarda ve mevcut hatları daha sık çalıştırarak toplu taşımayı iyileştirmeyi hedefliyor.

1 Nisan itibariyle sefere başlayan yeni hatlar:
SM19 Sarısu-100. Yıl-Masadağı
Sarısu-Konyaaltı-Migros-AKM-100.Yıl-Mevlana Kavşağı-Evliya Çelebi Cad.-Fatih Cad.-Yıldırrım Beyazıt Cad.-Dünya Göz-Masadağı

ML22 Sarısu-100.Yıl-Meydan
Sarısu-Konyaaltı-Atatürk Bulvarı-Migros-AKM-100.Yıl-Mevlana-Meydan

GM24 Güzeloba-Mevlana-Masadağı
Güzeloba-Barınaklar-Terracity-Dedeman-Mevlana-Evliya Çelebi Cad.-Fatih Cad.-Yıldırım Beyazıt Cad.-Dünya Göz-Masadağı

Vatandaş İstedi Belediye Yaptı

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanı Hülya Atalay, vatandaşların ulaşım çağrı merkezine yaptıkları öneri, talep ve istekleri dikkate alarak, yeni otobüslerin sisteme dahil edildiğini söyledi. Yeni otobüslerin toplu ulaşım esnafında mağduriyete neden olmayacağını vurgulayan Atalay, "Büyükşehir belediyesi olarak toplu taşıma esnafının varlığını sürdürebilmesi için gelir gider dengesi sağlanmıştır. Bu anlamda toplu taşıma esnafının aylık 7 bin 800 km yapmasına karşın sabit 32 bin lira kazanç sağlaması meclis kararıyla güvence altına alınmıştır. Böylece koyulacak yeni sefer ve hatlar vatandaş ulaşımını rahatlatırken, esnafın kazanç sisteminde herhangi bir değişime neden olmayacaktır" dedi.

Hülya Atalay, vatandaşların toplu ulaşımla ilgili her türlü şikayet, talep ve önerilerini 606 07 07 numaralı ulaşım çağrı merkezine bildirebileceklerini hatırlattı. 



2.2B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!