Antalya'nın İlk Yerli Filmi Altın Portakal'da

Haberler03 Ekim 2013
1.8B OKUNMA
Paylaş

ANTALYA merkezli Marla Film Yapım Şirketi'nce çekimi tamamlanan 'Her Şey Yolunda' adlı sinema filmi, Antalya Altın Portakal Film Festivali etkinlikleri kapsamında sinemaseverle buluşacak. Yapım ve yönetmenliği Serdar Bardakçı'ya ait filmin başrollerini ünlü oyuncu Arzu Yanardağ ile Antalyalı tiyatro yönetmeni ve sanatçısı Kutsal Kaynak paylaştı. Filmin ilk gösterimi, 4 Ekim Cuma günü Migros Cınebonus, 11 Ekim Cuma günü Shemall Cinema Pink sinemalarında saat 11.00'de, galası da 10 Ekim Perşembe günü saat 17.00'de de Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleşecek.
 

SAHNELER ANTALYA'DA ÇEKİLDİ

Senaryosunu Vasıf Küçükoruç'un yazdığı aşk, dram ve komedi ağırlıklı filmin cast direktörlüğünü ise Antalya'daki Kırmızı Kalem Tiyatro yaptı. Filmde, Antalya Devlet Tiyatrosu'ndan bazı oyuncular da rol aldı. Filmin sahneleri, Antalya'nın Kaleiçi semti sokaklarında, Konyaaltı sahilinde, Antalya Yat Limanı'nda, Saklıkent'te, falezler üzerinde ve daha farklı birçok mekânda çekildi. Filmde, Arzu Yanardağ 'Sinem', Kutsal Kaynak da 'Murat' rollerinde oynadı. Sinemalarda izlenme rekoru kırması beklenen film, 'Antalya'nın ilk yerli çekim sinema filmi' olma özelliğini de kazandı.

FİLM SÜRPRİZ SONLA BİTİYOR


'Her Şey Yolunda' adlı filmin hikâyesi ise şöyle: İstanbul'da yaşayan ve mesleği senaristlik olan Murat (Kutsal Kaynak), Antalya'ya yerleşip bir televizyon kanalında çalışmaya başlıyor. Sinem (Arzu Yanardağ) ile tanışan Murat, yıldırım aşkıyla bağlanınca zorla evlenmek istiyor. Sinem ile birlikte günlerce gezip tozan, gönüllerince eğlenen Murat, evliliğe hazır olmayan kıza, hem de ailesine yoğun baskı uyguluyor. Sinem ise baskılar yüzünden çok zor günler, sürprizlerle dolu olaylar yaşıyor. Hikâye sürpriz sonla noktalanıyor


1.8B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!