Antalya 2020’yi Işıl Işıl Karşılıyor

Haberler23 Aralık 2019
2.3B OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’yı yeni yıl için süsledi. Kavşak ve caddelerde ışıklandırma çalışması yapan belediye ekipleri yılbaşı öncesinde Antalya’yı ışıl ışıl yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in “Yılbaşında ışıl ışıl, pırıl pırıl bir Antalya’da yeni yıla hep birlikte gireceğiz” sözü üzerine Antalya yıldız gibi parlıyor. Başkan Böcek’in talimatıyla kent estetiğine uygun şekilde Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere kavşaklarda, caddelerde ve üst geçitlerde aydınlatma çalışması yapıldı.

Antalya Akşamları Işıl Işıl 

Yılbaşı Festivali’nin yapıldığı Cumhuriyet Meydanı, Kalekapısı, Kapalı Yol, Antalyaspor Kavşağı, Beach Park Kavşağı, 100. Yıl üst geçitler, Güllük Caddesi, Atatürk Caddesi, Işıklar Caddesi ve şehrin çeşitli noktalarını ışıklandıran ekipler yılbaşı öncesi Antalya’ya görsel bir güzellik sundu. Işıklı çam ağaçları, ağaç ışıklandırmaları elektrik direkleri ve kavşak refüjlerinde yer alan çeşitli figürlerde Antalya’nın güzelliğine güzellik kattı. 


Işıklı Çam Ağaçları İlgi Çekiyor

Antalya’nın simgelerinden Saat Kulesi’nin yanına ve Selekler Çarşısı karşısına kurulan ışıklı çam ağacı ise görenleri hayran bıraktı. Antalyalılar çam ağacı önünde bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek bu güzel atmosferi ölümsüzleştiriyor. Antalyalılar, yeni yıla büyük bir coşku heyecanla girmeye hazırlanırken 2020 yılının sağlık, mutluluk, huzur, barış ve sevgi getirmesini diliyor.


2.3B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!