Antalya 4. Yöresel Ürünler Fuarı'na Hazırlanıyor!

Haberler09 Eylül 2013

Antalya Ticaret Borsası’nın öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle başlatılan ve bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı’nın hazırlıkları başladı.

Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı Danışma Kurulu toplantısı, ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır başkanlığında ATB toplantı salonunda yapıldı. Danışma Kurulu Toplantısına, TOBB Başkan Yardımcısı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu, Prof. Dr. Yavuz Tekelioğlu, BAKSİFED Başkanı Ergin Civan, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı İlknur Selçuk Köker, KOSGEB Müdürü Kazım Akgün, TSE Bölge Müdürü Hüseyin Özdamar’ın yanı sıra belediyelerden, kamu ve sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda temsilci katıldı.

Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı’nın bu yıl 19-22 Eylül tarihlerinde düzenleneceğini bildirdi. 3 yıllık geçmişe sahip olan fuarın yöresel ürünlere olan ilgiyi arttırdığına dikkat çeken Çandır, fuarı uluslar arası alana taşıma hedefinde olduklarını ifade etti. Çandır, bölgeye gelen turistlerin de fuara katılımı sağlanarak, Anadolu’nun bütün değerlerini tanıma fırsatı bulabileceğini belirterek, bunu turizmcilerin iyi değerlendirmesi gerektiğini kaydetti. Fuarın kıyıda köşede kalmış yöresel ürünlere ve bunların yetiştiricilerine cesaret verdiğini kaydeden Çandır, ekonomik alanda da bu fuarın ciddi bir döngü sağlayacağını söyledi. 



Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!