Antalya, Akra Caz Festivali'ne Hazırlanıyor

Haberler10 Haziran 2020
1.7B OKUNMA
Paylaş

Hazırlıkları sürmekte olan 3. Antalya Akra Caz  25 Eylül–09 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

 Festivalin programı, konser günleri ve saatleri, alınacak sağlık önlemleri ve yeni konser düzeninin detaylar ilerleyen günlerde sanatseverlere duyurulacak.

Akra Hotels'den yapılan açıklama şu şekilde:

Değerli Sanatseverler,


Bu yıl 10-20 Haziran 2020 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan 3. Antalya Akra Caz Festivali, Türkiye Cumhuriyeti‘nin ilgili bakanlıklarınca yayınlanan genelgeler kapsamında alınan önlemler ve uluslararası seyahat engelleri gibi nedenler ile 25 Eylül-09 Ekim 2020 tarihine ertelenmiştir.

Hazırlıkları sürmekte olan 3. Antalya Akra Caz Festivali'nde dünyaca ünlü sanatçılara her zamanki gibi Akra’nın eşsiz Akdeniz ve Beydağları manzarası eşlik edecek. 25 Eylül–09 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek festivalimizin programı, konser günleri ve saatleri, alınacak sağlık önlemleri ve yeni konser düzeni detaylarını ilerleyen günlerde siz değerli sanatseverlere duyuracağız.

Dilerseniz akrajazz.com web sitemizi, Instagram ve Facebook hesaplarımızı takip ederek veya Akra Hotels e-bültenine kayıt olarak festival duyurularımıza hızlıca ulaşabilirsiniz.


Sanatla dolu, sağlıklı günler dileklerimizle.

Antalya Akra Caz Festivali


1.7B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!