Antalya Akvaryum 1 Milyonuncu Ziyaretçisini Karşıladı

Haberler01 Ekim 2013
2.5B OKUNMA
Paylaş

Antalya Akvaryumda düzenlenen törende 1 milyonuncu turist seçilen Fatih Özseçen ve ailesi konfetilerle karşılandı ve şanslı aileye ömür boyu ücretsiz giriş hediye edildi. Tiyatro sanatçısı Fatih Özseçen ailesiyle birlikte gişeye gelerek bilet almak istedi. 1 milyonuncu turist olduğunu öğrenen Özseçen sürpriz karşısında büyük şok yaşadı. Özseçen ve ailesi, Halkla İlişkiler sorumlusu Neslihan Kamacı’dan 1 milyonuncu ziyaretçi olduklarını öğrendi.

Genel Müdür Kemal Kumkumoğlu tarafından kendilerine ömür boyu ücretsiz giriş kartı hediye edilen Özseçen, “Büyük sürpriz yaşadık, şu an şoktayız. İlk defa böyle bir şey yaşıyoruz” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

1 yıllık süreyi kısa süre önce doldurduklarını belirten Kumkumoğlu, “1 milyon ziyaretçi hedefimize ulaşmış bulunuyoruz. Bunların içerisinde dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerimiz oldu. Antalya ve Türkiye için turistik bir çekim merkezi oluşturmuş olduk. Çok mutluyuz” dedi.


2013 yaz sezonunda Türkiye’de yabancı turistler tarafından en çok ziyaret edilen ilk 5 yer içerisine girmeyi başaran Antalya Aquarium’un Genel Müdürü Kemal Kumkumoğlu, ”Ziyaretçiler, burada kesinlikle beklemedikleri bir dünyayla karşılaşıyorlar. Dünya denizlerini, nehirlerini, Türkiye denizlerini, tropik resifleri ve köpekbalıklarını yakından görme fırsatı buluyor ve çok iyi vakit geçiriyorlar” diye konuştu.

Antalya Aquarium’un sadece bir akvaryum kompleksi olmadığının da altını çizen Kumkumoğlu; her gece doğal kar yağdırılan Kar Dünyası ve Ağustos ayında hizmete giren; dünyanın en zehirli yılanlarının, en büyük böceklerinin ve en ilginç tropikal canlılarının da bulunduğu Fear Trophy gibi farklı seçenekleri, farklı konseptlerde restoranları ve kafeleri ile Antalya Aquarium’un Antalya’nın en canlı cazibe merkezi olduğunu özellikle vurguladı.


2.5B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!