Antalya Buluşmaları Başlıyor

Haberler05 Mayıs 2016
1.2B OKUNMA
Paylaş

Önemli organizasyonların şehri Antalya, Uluslararası Antalya Üniversitesi ile iş dünyasına, yöneticilere, çalışanlara ve öğrencilere yönelik zirvelere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Bu yıl birincisi düzenlenecek olan Antalya Buluşmaları ile şehrin iş dünyasına katkı sağlamayı, değerli konuşmacıları ve tecrübeleri Antalya’ya getirmeyi amaçlıyor.

19 Mayıs 2016 tarihinde Rixos Downtown Hotel’de gerçekleşecek Antalya Buluşmaları programının ilkinin ana teması “İnsan Kaynaklarında Çalışan Gelişimi”, bir başka deyişle, “Çalışanı Geliştirmenin Kurum Performansına Etkileri” olarak belirlenmiştir.


Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Hasan Selman Çavuş konsepti şöyle açıklıyor:

“İlk buluşmanın konusunu, niçin “İnsan Kaynaklarında Çalışan Gelişimi” seçtik?

İstikrarlı kurumların temelinde çalışan bağlılığı ve kurumsal aidiyet vardır. Ancak bağlılık ve aidiyet oluşturmak kolay bir uğraş değildir. Sanılanın aksine yüksek maaş, yan hakların genişliği ve kurumun marka değeri ve itibarı ile kısa süreli bağlılık oluşabilir. Kurumsal bağlılığın ve aidiyetin sağlanmasında birçok kurum farklı yöntemleri başarıyla uygulamaktadır.


Amacımız bu alanda başarılı olmuş, bize ilham verebilecek uygulamaları ve bu alanda yetkin kişileri sizlerle buluşturup kurumlarınızı ve kendinizi, iş hayatında bir adım öteye taşıyabilecek uygulamaları aktarmaktır.

Üniversitemizin bu alanda öncü olmasını ve iyi uygulamaların bu tarz zirvelerle Antalya’ya taşınmasını istiyoruz.

Bilgi, ilham ve coşku dolu bir günü paylaşmak, gün bittiğinde işe yarayacak pek çok düşünceyi beraberinizde götürmek için sizi 19 Mayıs 2016 günü Antalya Buluşmaları’nın birincisine davet ediyoruz.”
Ayrıntılı bilgi ve kayıt için www.antalyabulusmalari.com adresini ziyaret edebilir, 0242 245 0 245 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.


1.2B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!