Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Konyaaltı'nda Özel Tesis

Haberler04 Haziran 2018
2.9B OKUNMA
Paylaş

Büyükşehir Belediyesi EKDAĞ A.Ş. yeni haliyle göz kamaştıran Konyaaltı Plajı içerisinde yeni bir sosyal tesis açtı. Varyant altında misafirlerini ağırlamaya başlayan sosyal tesis, plaj hizmetleri, uygun fiyatlı menüsüyle şimdiden Antalyalıların ilgi odağı oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, her biri çekim merkezi haline gelen ve kent yaşamına hareket getiren sosyal tesislerine bir yenisini daha ekledi. Lara Plajı, Düden Park Balık Çarşısı ve Atatürk Parkı sosyal tesisleriyle Antalyalıların vazgeçilmezi olan Büyükşehir Belediyesi EKDAĞ A.Ş. yeni bir sosyal tesisi yenilenen yüzüyle muhteşem olan Konyaaltı Sahili’nde hizmete sundu. Varyant altında hizmet veren sosyal tesis, şimdiden çekim merkezi oldu. Antalya’nın gurur abidesi dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı’nda, uygun fiyatla kaliteli hizmet sunan halka açık sosyal tesis; sıcak yaz günlerinde yerli ve yabancı tatilcilerin buluşma adresi olacak.


Konforlu Plaj Hizmeti

EKDAĞ Genel Müdürü Didem Boztepe Erkış, “Tesisimiz, halka açık plajı, dinlenme alanları ve büfe hizmetiyle misafirimize konforlu bir hizmet sunuyor. Kar amacı gütmeyen tesisimizden vatandaşlarımız uygun fiyatlarla yararlanabiliyor. Antalyalılar sahilin tadını Büyükşehir Belediyesi’nin güvencesinde ve kalitesinde yaşama imkânı buluyor” dedi.

Sosyal tesis alanı içerisinde market, kafeterya, soyunma kabinleri ile çocuklar için Konyaaltı Sahil Projesi kapsamında kazandırılan bolca yeşil alan ve oyun parkları yer alıyor. Bir şezlong bir şemsiye ücretinin 10 TL olduğu plajda olası tehlikelere karşı cankurtaran ekibi de hazır bekliyor. 


 


2.9B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!