Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Ürün Fotoğrafçılığı Eğitimi

Haberler11 Kasım 2022
869 OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kooperatifçilik ve el emeği ürünlerinin satışını yapan vatandaşların işlerini kolaylaştırmak amacıyla ‘Ürün Fotoğrafçılığı’ eğitimi düzenledi.

El emeği ürünlerin satışı noktasında üreticilere her türlü desteği veren Büyükşehir Belediyesi, kadınların kendi ürünlerini internet üzerinden satışını kolaylaştırmak amacıyla ‘Ürün Fotoğrafçılığı’ eğitimi düzenledi. Zeytinpark eğitim salonunda gerçekleştirilen eğitim de Antalya Büyükşehir Belediyesi Fotoğraf-Grafik- Teknisyeni Sefa Seyitoğlu, ürün fotoğrafçılığını anlattı. 

Hem Teorik Hem Uygulamalı Eğtim

Ürün fotoğrafçılığının püf noktalarını katılımcılara aktaran Sefa Seyitoğlu, “Akıllı telefon, tripod ve telefon tutucu, gün ışığı ve led aydınlatmalar, beyaz fotoblok, bilgisayar ve ücretsiz fotoğraf uygulamaları sizlerin işlerini kolaylaştırır. En az maliyetle bu yöntemleri kullanarak ürünlerimizin fotoğrafını çekebiliriz” dedi. Teorik eğitimden sonra ise uygulamalı olarak ürün fotoğrafçılığı katılımcılara gösterildi. İlk eğitimden sonra ise ilerleyen günlerde daha kapsamlı ve uygulamalı eğitimler gerçekleştirilecek. 
 



869 OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!