Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri Sürüyor

Haberler05 Nisan 2023
513 OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı’nda düzenlediği Geleneksel Ramazan Etkinlikleri sürüyor. Her akşam farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapan Ramazan sahnesi İbrahim Sadri ve Sunay Akın’ı ağırlayacak.

Geleneksel Ramazan akşamlarını yaşatmaya devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı’ndaki etkinlik alanı iftardan sonra Antalyalıları ağırlıyor. Çocuklar için Hacivat-Karagöz gösterisinin ardından her akşam 21.30’da birbirinden farklı etkinlikler Antalyalılarla buluşuyor. Etkinlik alanında kurulan Ramazan Çarşısı bu yıl da yoğun ilgi görüyor.

Ramazana Özel Öyküler

Ramazan Etkinlikleri kapsamında 7 Nisan Cuma saat 21.30’da çağımızın modern meddahı olarak nitelendirilen şair-tarihçi- yazar Sunay Akın “Mahya Işıkları” isimli gösterisi ile Antalyalılar ile birlikte olacak. Akın, Ramazan öykülerinin yanı sıra tarihe mal olmuş olayları da kendine has üslubuyla seyirciyle paylaşacak. Akın, 15 Nisan Cumartesi akşamı da “Mahya Işıkları” ile Antalyalıların karşısına çıkacak. 


Kalbe Dokunan Şiirler

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerinin bir diğer konuğu ise İbrahim Sadri olacak. 8 Nisan Cumartesi 21.30’da gerçekleşecek “İbrahim Sadri ile Kalbe Dokunan Ramazan” isimli programla Antalyalılar şiir dolu bir gece yaşayacak. İbrahim Sadri, kendi şiirlerinin yanı sıra edebiyatımızın önde gelen şairlerinin şiirlerine ve çeşitli anekdotlarla Ramazan ayının kalbimize dokunan yönlerine yer verdiği dinletisiyle farklı bir Ramazan akşamı yaşatacak. Sahnede İbrahim Sadri'ye, klavye ve vokalde Kubilay Doğan eşlik edecek.
 


513 OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!