Antalya Devlet Opera ve Balesi, Çocuk Oyunu Şekeronya'yı Sahneleyecek

Haberler03 Mart 2023
747 OKUNMA
Paylaş

Antalya Devlet Opera ve Balesi, 7 Mart Salı saat: 11.00’de ‘Şekeronya’ müzikli çocuk oyununun sezon prömiyerini gerçekleştirecek.

Zeynep Ergüven’in yazdığı çocuk oyununun müzikleri Murat Cem Orhan’a ait. Fatih Şanal tarafından sahneye konulan Şekeronya’nın dekor tasarımı Ömer Gündüz, kostüm tasarımı Zekiye Şimşek, ışık tasarımı Mustafa Eski ve koreografisi Melda Özkan imzasını taşıyor.

Ülkesinden kaçan, Şekeronya’nın haylaz çocuğu Fırıldak’ın eve dönüş hikayesinin anlatıldığı eserde Sinem Seçil Baddal ve Serap Demirhan Işık ‘Fırıldak’, Gizem Şener Güçkan, Betül Uzunoğlu Oruç ve Pınar Tekol ‘Zeytin’, Enis Ok ve Engin Yaman ‘Tombiş’, Baha İşler ve Ercan Uğur ‘Karabaş’, Heyecan Yakan ve Müge Yıldıran ‘Kırmızı Başlıklı Kız’, Erdi Can Aybaş ve Yalçın Ünsal ‘Kurt’, Ceren Aytekin ve Meriç Karataş ‘Soprano Horoz’, Müge Günaydın ve Tuğçe Oğuzülgen ‘Büyücü’ rolleri ile sezon boyunca dönüşümlü sahne alırken Antalya DOB bale sanatçıları da minik sanatseverlere dansları ile keyifli dakikalar yaşatacak.



747 OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!