Antalya Film Forum Başvuruları İçin Son Günler!

Haberler01 Ağustos 2022
929 OKUNMA
Paylaş

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında bu yıl 2-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Antalya Film Forum başvurularının sona ermesine sayılı günler kaldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında bu yıl 2-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Antalya Film Forum başvurularının sona ermesine sayılı günler kaldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı yazılı açıklamada, başvuruların festivalin web sitesi üzerinden devam ettiğini, Antalya Film Forum ile sinemacılara yapım aşamasında fon sağlamanın, network yaratmanın ve önümüzdeki yıllarda uluslararası alanda ülkemizi temsil edecek yapımlara destek vermenin Belediye için büyük önem taşıdığının altını çizdi.

Henüz proje aşamasındaki uzun metraj filmlerin destek bulacağı Uzun Metraj Kurmaca Pitching Platformu ve çekimleri Antalya kentinde gerçekleştirilecek uzun metraj bir filme destek sağlayan Sümer Tilmaç Antalya Film Destek Fonu Pitching Platformu için başvurular 5 Ağustos 2022 Cuma günü; yeni projelerin hayata geçirilmesine fon ve ağ kurma desteği sağlayan Uzun Metraj Kurmaca Work in Progress Platformu ve çekimlerinde sona gelinen ya da post prodüksiyon aşamasındaki belgesel projelerin desteklendiği Belgesel Work in Progress Platformu için başvurular 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü sona erecek.


Büyümekte olan uluslararası dizi sektörüne yeni isimler kazandırmak, projelere ulusal ve uluslararası destek sağlayarak özgün ve yaratıcı içerik geliştirmeye katkıda bulunmak amacıyla ilk kez iki yıl önce düzenlenmeye başlayan Dizi/Kısa Dizi Pitching Platformu için ise son başvurular 11 Ağustos Perşembe günü yapılabilecek. 


929 OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!