Antalya Hava Durumu İçin Meteoroloji’den Sevindiren Haber Geldi!

Haberler06 Ağustos 2021
1.7B OKUNMA
Paylaş

Bir süredir yangınların devam ettiği Antalya için Meteoroloji’den sevindiren haber geldi. MGM’nin Antalya hava durumu tahminlerine göre bölgeye cumartesi günü yağış gelecek. Cumartesi gök gürültülü sağanak yağışlı olacak il genelinde sıcaklıklar ise 27 derece olacak. İşte MGM’nin 5 günlük Antalya hava durumu tahminleri…

1 haftayı aşkın süredir orman yangınları ile mücadele eden Antalya’da beklenen haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporlarını paylaştı.

Antalya'ya Yağmur Yağacak Mı?

Buna göre Antalya’da cumartesi günü yağışlı hava hakim olacak. Cuma günü de sıcaklıkların 27 ile 39 derece arasında seyredeceği ilde sevindiren gelişme cumartesi günü olacak. 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü nem seviyesinin yüzde 88’lere çıkacağı ilde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ancak rüzgarın hızı saatte 27 kilometreye kadar çıkacak. Bu nedenle yağışın başlaması büyük önem arz ediyor. Pazar, pazartesi ve salı günleri ise yeniden sıcak hava il genelinde etkisini sürdürecek. Cumartesi günü alevlerin yağmur etkisiyle belirli bölgelerde sona ermesi bekleniyor.


Kaynak: 1


1.7B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!