Antalya Havalimanı’nda Araç Kiralamaya Yoğun İlgi

Haberler13 Ekim 2022
772 OKUNMA
Paylaş

Tatil bölgelerinde oto kiralama yapmak isteyenlerin en çok tercih ettiği yerlerinden birisi Antalya Havalimanı oldu. Araç kiralama işlemlerine talebin oldukça fazla olmasından birçok kişi araç kiralama platformlarından birisi olan Miniyol’u tercih etti.
 

Miniyol Antalya’da bulunan geniş tedarikçi ağı ile araç kiralama süreçlerini hızlandırıyor ve güvenli hale getiriyor. Miniyol üzerinden 3 adımda araba kiralama gerçekleştirebiliyor ve tek bir tıkla iptal işlemi gerçekleştirilebiliyor. Miniyol minimalizm kavramını ön planda tutarak hayata geçecek projelere, tedarikçilere yeni pazarlar, kullanıcılara fiyat avantajları sağlamayı ve her şeyin minimal olmasını hedefliyor. Miniyol’un tedarikçileri arasında birçok yerel ve global araç kiralama şirketi bulunuyor. Kullanıcılar Miniyol’un telefon uygulaması ve internet sitesi üzerinden rent a car firmalarını ve araç modellerini karşılaştırabiliyor ve kendine uygun aracı, istediği lokasyondan kiralayabiliyorlar.

Turistik Bölgelerde Araç Kiralama Hizmetleri Arttı

Turizm sezonun açılmasından dolayı havalimanlarında olan yoğunluktan rent a car firmaları da etkilendi. Uygun fiyatlı araç kiralama için Antalya’ya gidenler genellikle Miniyol’u tercih ettiler. Miniyol bu süreçte rent a car firmalarının ve müşterilerin işlerini kolaylaştırdı. Miniyol üzerinden 3 adımda araba kiralama gerçekleştirebiliyor ve tek bir tıkla iptal işlemi gerçekleştirilebiliyor.
Antalya Havalimanı uçuşlarınız esansında ya da havalimanı inişlerinizin ardından miniyol.com'da farklı rent a car firmalarını görüntüleyerek 3 adımda Antalya havalımanında araç kiralama işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Araç Kiralama Sektörünün Yeni Yolu: Miniyol


Miniyol.com araç kiralama sektörünü tamamen değiştirecek teknolojik altyapısı ile araba kiralama süreçlerini kolaylaştırmayı hedefliyor.  Miniyol’un tedarikçileri arasında birçok yerel ve global araç kiralama şirketi bulunuyor. Kullanıcılar Miniyol’un telefon uygulaması ve internet sitesi üzerinden rent a car firmalarını ve araç modellerini karşılaştırabiliyor ve kendine uygun aracı, istediği lokasyondan kiralayabiliyorlar.

“Great Place To Work” Sertifikalı En Genç StartUp

5 Kıta 60’dan fazla ülkede hizmet veren Great Place to Work’un yürüttüğü program ile araç kiralama platformu Miniyol “En İyi İşverenler Listesi” içine girdi. Miniyol 400’den fazla lokasyonda 70 bin araç alternatifi sunarak sektörde güçlü bir şekilde yer almayı başardı. Türkiye’nin birçok yerinde bulunan tedarikçi ağı ile Miniyol kiralık araba arayanların işini oldukça kolaylaştırıyor.


Araç Kiralama Kolay Ödeme Seçenekleri

Kayseri araç kiralama yapmanın en hızlı ve güvenilir yolu Miniyol’un minimal projeleri arasında yer alan mini ödeme ile araç kiralama ödeme yöntemlerinin geleneğini değiştiriyor. 1.000 TL’lik bir araç kiralamanızda rezervasyon esnasında 150 TL ödüyor ve aracı teslim alana kadar herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Geleneksel ödeme yöntemlerini tercih eden müşterilere ise tam ödeme metodu uygulanmaya devam ediyor. Rezervasyon esnasında ödeme yapmak istemeyen kullanıcılara ise teslimatta ödeme seçeneği sunuluyor. 
Miniyol kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verebilmek için ödeme sistemlerinin tümünü kullanıyor ve alternatifler üretiyor.
 


772 OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!