Antalya Havalimanı'nda 'Kızlar Da Yapabilir' Etkinliği

Haberler12 Mart 2019
2.2B OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi himayesinde, Fraport TAV Antalya Havalimanı’nın desteğiyle 11 Mart 2019 tarihinde Fraport TAV Antalya Havalimanı’nda “Girls Can Do It! / Kızlar da Yapabilir!” etkinliği gerçekleştirildi.

Bu projede amaç, normal koşullarda “Erkek Egemen” meslekler olarak tanıtılan meslek gruplarında kızların da aktif olarak yer alabilecekleri konusunda bir farkındalık yaratmak ve kız öğrencilerin bu meslek gruplarına yönlendirilmeleridir.

Aksu -Cihadiye Ortaokulu’nda bulunan 12 yaş ve üzeri 22 kız öğrenci ve Fraport TAV Antalya Havalimanı çalışanlarının çocukları Doçent Doktor Havva Serap Toru’nun sunumunun ardından birçok farklı meslekten kadın çalışanlar ile buluştu. Ardından Fraport TAV Antalya Havalimanı Genel Müdürleri Sayın Deniz Varol ve Gudrun Teloeken, Doç. Dr. Havva Serap Toru’ya plaketini takdim etti. Açılış konuşmasında yer alan Fraport TAV Antalya Havalimanı Genel Müdürü Sayın Gudrun Teloeken; “Hayal kurmanız için hiçbir engel yok, hedefleriniz doğrultusunda ilerlemelisiniz.” dedi.

Apron gezisine de katılan kız çocukları, Onurair uçağının gezisinin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Fraport TAV Antalya Havalimanı’nın verdiği hediyeler ile sertifikalarını aldılar.
 



2.2B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!