Antalya Konyaaltı’nda 8 Semt Pazarı Yeri Açılacak

Haberler05 Mayıs 2021
5.9B OKUNMA
Paylaş

Konyaaltı Belediyesi, 8 Mayıs Cumartesi ilçe sınırlarındaki 8 pazar yerinin saat 10 ile 17 arasında açık olacağını duyurdu.

Antalya İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu, 8 ve 15 Mayıs tarihlerinde semt pazar yerlerinin saat 10 ile 17 arasında açık olması yönünde karar verdi. Konyaaltı Belediyesi de alınan bu karar yönünde ilçede farklı mahalledeki 8 pazar yerinin belirtilen tarih ve saatlerde açılacağını duyurdu. ‘Siteler, Uncalı, Altınkum, Öğretmenevleri, Liman, Pınarbaşı, Gürsu ve Çakırlar’ mahallelerindeki pazar yerlerinde sadece gıda maddelerinin ve fide satışına izin verilecek.

HES KODU İLE PAZARA GİRİLEBİLECEK

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 8 farklı pazar yerinde gerekli önlemleri alacaklarını duyurdu. Cuma gecesi semt pazarlarının dezenfekte edileceğini belirten Esen, bariyerlerle çevirecekleri alanlarda giriş ve çıkışların belirli noktalardan sağlanacağını söyledi. HES kodu sorgulaması ile vatandaşların pazar yerlerine alınacağını kaydeden Başkan Esen, “Zabıtalarımız, pazar yerlerinde önlemleri sıkı tutacak. Maskesiz girişlere izin verilmeyecek. Ama asıl sorumluluk yine vatandaşlarımıza düşüyor. Herkesi kendi önlemlerini almaya davet ediyorum” dedi.



5.9B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!