Antalya Sağlık Turizmi Fuarına Ev Sahipliği Yapmaya Hazırlanıyor

Haberler14 Aralık 2023
387 OKUNMA
Paylaş

Marginal Antalya Health Travel Fuarı, 22-23 Nisan günlerinde Antalya’da sağlık turizmi rüzgârı estirmeye hazırlanıyor. 22-23 Nisan 2024 tarihinde kapılarını açmaya hazırlanan “Marginal Antalya Health Travel Fuarı”, sağlık turizmi sektörüne yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. 14 ülkeden yaklaşık 400 kişinin katılacağı fuarda, Türkiye ve Antalya’nın da tanıtımının yapılması hedefleniyor.

TÜRKİYE İLE YURTDIŞI SAĞLIK TURİZMİ PAYDAŞLARI BULUŞACAK

Nirvana Cosmopolitan Hotel & Convention Center’da düzenlenecek fuarın katılımcıları ise 14 ülkeden gelecek olan hastaneler, klinikler, hekimler ve seyahat acentaları olacak. Antalya sağlık turizminin öncülerinin de yer alacağı fuarda, Türkiye ile yurtdışı sağlık turizmi paydaşları buluşacak. Yepyeni işbirliklerinin kurulması planlanan fuarda tanınmış doktorlar ve sektörel konuşmacılar yer alacak, katılımcıları bilgilendirecek.

SEKTÖRDE ULUSLARARASI BİR AĞ KURMA FIRSATI DA SUNULACAK


İngiltere, Almanya, Azerbaycan, Özbekistan, Kazakistan, Rusya, Kosova, Makedonya, Kırgızistan, Çek Cumhuriyeti, Körfez Ülkeleri, Ortadoğu, Bulgaristan ve İsveç’ten gelecek olan katılımcılar yapılacak B2B toplantılar ve özellikli branşlarla ilgili organize edilecek konferanslarla bilgi sahibi olacak. Uluslararası işbirlikleri çerçevesinde yurt dışından gelen doktorlar ve Türkiye'nin öncü sağlık kuruluşları arasında işbirliğini arttırmak amacıyla düzenlenen fuar, sektörde uluslararası bir ağ kurma fırsatı da sunulacak.

SUNUM VE EĞİTİMLER DE VERİLECEK

Fuarda, yurt dışından katılım sağlayacak hekimlerle katılımcı sağlık kuruluşları özel olarak organize edilmiş 8 ayrı odada; saç ekimi, estetik cerrahi, diş, kanser, tüp bebek, ortopedi, üroloji, psikiyatri gibi alanlarda, hekim ve hasta görüşmelerinin yanı sıra sunum ve eğitimler gerçekleştirilecek. İki gün boyunca katılımcılara sektördeki diğer profesyonellerle tanışma ve işbirliği fırsatları bulma imkânının sunulacağı fuar hem Türkiye’nin hem de Antalya’nın tanıtımına da büyük katkı sunacak.


“ÜLKE EKONOMİSİNE KATKIDA BULUNACAK İŞ BİRLİKLERİ OLACAK”

Sağlık turizmi sektöründen iş insanları ve yatırımcıların da bulunacağı fuarda; medikal turizmin geleceği, medikal turizmde güncel yaklaşımlar gibi konularda uzmanlar tarafından düzenlenecek panel ve seminerlerin de katılımcılara büyük katkı sunacağını söyleyen Marginal Antalya Health Travel Fuarı Müdürü Selda Kuzu, “Antalya için önemli bir fuar olacak ve ülke ekonomisine önemli oranda katkıda bulunacak işbirliklerine imza atılmasına vesile olacağız” diyerek fuar hakkında bilgi verdi.


387 OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!