Antalya TÜRSAB Yönetiminde

Haberler02 Aralık 2019
1.6B OKUNMA
Paylaş

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB)’nin 24. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimi mevcut başkan Firuz Bağlıkaya 2 bin 530 oyla kazandı. 4 bin 13 TÜRSAB delegesinin oy kullandığı seçimde Davut Günaydın 1.459 oy aldı.

Seçimler kapsamında 4 bin 65 oy kullanıldı. 4 bin 65 oydan 3 bin 981’i geçerli, 84 oy ise geçersiz sayıldı. Oyların %63’ünü alan Firuz Bağlıkaya’nın yönetim kurulu listesinde Antalya’dan da isimler yer aldı. Hamit Kuk (Passo Turizm) yönetim kurulu asil üyelerinden olurken, Öznur Köse (Skyline Turizm) yedek yönetim kurulu üyeleri arasında yer aldı.

Sonuçların ardından zafer konuşmasını yapmak için sahneye çıkan Firuz Bağlıkaya ilk sözü rakibi Davut Günaydın’a verdi. Bağlıkaya ve ekibini tebrik etmek üzere kürsüye çıkan başkan adaylarından Davut Günaydın yaptığı konuşmada, “Bence uzun yıllardır TÜRSAB’ın özlediği güzel bir kongre olmuştur bu seçim süreci. Bu alkışlar emeği geçen, gönül veren herkese gelsin. Seçimin bir kaybedeni bir de kazananı vardır. Bugün seçimin kaybedeni benim ama mutlu bir şekilde gidiyorum. Bu tablo gerçekten beni çok mutlu ediyor. Seçimin tüm sorumluluğunu üzerime alıyorum. Tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Yeni yönetimin birliğimize ihtiyaç duyduğunda, birliğin emirlerinde olduğunu hemen belirtmek isterim. Hepinize çok teşekkür ediyor ve yeni yönetime başarılar diliyorum.” diye konuştu. 

İkinci kez başkan seçilen Firuz Bağlıkaya ise yaptığı teşekkür konuşmasında oy kullanmak için Türkiye’nin dört bir yanından gelen seyahat acentası temsilcilerine verdikleri destek için teşekkür etti. Bağlıkaya; “Benim kıymetli dostlarım yol arkadaşlarım, helal olsun. Gecem, gündüzüm, emeğim, alın terim; size helal olsun. Ama bundan çok daha önemlisi; size helal olsun. Başarı sizin başarınız. Bugüne gelmek için verdiğiniz emeğe, yaptığınız fedakarlıklara, cesaretinize, işinizden, ailenizden ayırıp verdiğiniz zamana helal olsun. Birlikte çıktığımız bu güzel yolda yürümeye devam edeceğiz. Üyelerimizin sandığa büyük bir teveccühü oldu. 21 ayda her şeyi yapmak mümkün olmadı. Bu nedenle bir döneme daha ihtiyacımız vardı. Değişimin devam ediyor olması, başarısıyla da doğru orantılıydı. Kesintiye uğramak istemiyorduk.


21 aylık bir sürede bir şeyleri yapıp yetiştirmek, bir yandan da eskilerle mücadele etmek gerçekten zor bir süreçti. Elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. Kongremiz son derece kardeşçe geçti. Bizim rakip olduğumuz arkadaşlarımızla bir sorunumuz yok. Onlarla kardeş kardeş bu kürsüde konuşabiliyoruz. Umarız bunlar sonraki kongremiz de daha kardeşçe, daha aile ortamında geçerek mesleğimizin sorunlarını tartıştığımız bir ortam olur.

Bundan sonraki dönemde çok çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte elimizden geldiğince mesleğimize bir şeyler katmaya devam edeceğiz. Bu yolda yanımda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 


1.6B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!